Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 the new one
Автор: base   
Дата:   19-01-05 22:06

Zdrastee na si4ki toku 6to namerih sait4eto i me izkefi mnogo na kompa imam dosta snimki koito sum snimal sus moita cifra i mnoo se nakefih naleteh da ka4vam i me razo4arova ne6to tiq 140kb.i 780pix
tova ograni4enie ne mi se haresa za6toto malko ili mnogo se gubi ot ka4estvoto na snimkata kato q prepravq!!!
Moqta cifra gi pravi dosta golemi snimkite i e dosta gadno 4e trqbva da se prepravqt si4kite :(

Отговори на това съобщение
 Re: the new one
Автор: BuzzFuzz   
Дата:   19-01-05 22:10

Aide dobre do6ul !!!

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   19-01-05 22:59

Даже са предостатъчни. Качвай смело!

Дата:   19-01-05 23:04

Ami ve4e sum ka4il 3 snimki vijte gi i mi kajete kak sa tova sus diskovete go snimah sno6ti a sus tzvetqta o6te prez lqtoto imam nqkoi dosta gotini snimki i po natam 6te vi gi uploadna :)

Автор: kirilius   
Дата:   19-01-05 23:05

Само няма да се притесняваш... [smilie5]

Добре дошъл!
[beer]

Дата:   19-01-05 23:08

hmm ami ne sum ot pritesnitelnite oba4e ako nqkoi mi kaje 4e snimkite sa mi mn zle moje bi 6te se podraznq no nqma da se otkaja 6te ima picture battle [smilie5]

Автор: boni   
Дата:   19-01-05 23:44

Имаш една стрелка под снимките ,по принцип можеш да си избереш една от тях и да я насочиш към албум-избрано ,за да я видят повече хора

Дата:   20-01-05 01:23

Thx za informaciqta oba4e ot tova koeto pro4etoh za momenta imam pravo da prehvurlqm sus tazi strelka po edna snimka sedmi4no i predpo4itam da izbera podhodq6tata snikma no vse pak sega 6te gi pogledna i moje i da cukna vurhu nqkoq :}}

първа  назад  1     всички  напред  последна