Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 предложение
Автор: solo5   
Дата:   17-01-05 20:11

Имам следното предложение
след регистрация профила да се деактивира ако до една седмица не се качи поне една снимка в него и ако в продължение на 2-3 месеца няма upload на снимки, да се вижда че човека не е фантом, а наистина е във форума заради фотографията.
Омръзна ми разни кавали без нито една снимка, но иначе с регистрация да плюят на поразия. Не казвам че снимките ми са добри, ама някой си охлюв плюл плюл и като вляза какво да видя никакви снимки във форума му.

PS: Не си мислете, че ме е яд, защото някой се изказал кофти за снимките ми. Аз самия не се вземам на сериозно във фотографията и си признавам че съм пълен аматьор и снимам със сапунерка, ама много ме е яд хора без лица да си правят гаргара с труда на хората.
Пичове сложете по една снимка поне във профилите си пък тогава коментирайте

Отговори на това съобщение
 Re: предложение
Автор: n1x0n   
Дата:   17-01-05 20:18

[smilie23]
Аз понеже съм от "кавалите без нито една снимка, но с регистрация" ще ти кажа че по-несполучливо решение на проблема трудно може да се измисли!
Ти като отидеш на зъболекар с болен зъб той него ли ти оправя или ти избива половината зъби с винкел 30х30?

Автор: jumbo   
Дата:   17-01-05 20:30

хааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ахахахаааааааа тва с винкела ме разбиииииии

Дата:   17-01-05 20:46

"n1x0n" това какво общо има [smilie11]
това е моето мнение [beer]

Автор: Kuncho   
Дата:   17-01-05 20:54

Много просто Соло!
Има фенове на фотографското майсторство, които не могат и не искат да снимат, но имат явен интерес към разглеждане, осъждане и оценяване!
Така че....
Освен това аз лично много не ми харесва албума в този сайт и рядко поствам, но ми харесва форума и ми е забавно да си лафя тука!

Автор: digitalstore   
Дата:   17-01-05 20:55

Az sa6to sam bez ka4eni snimki.Moje li da ostana?:)

Дата:   17-01-05 21:01

е сега кажете че е голям проблем да си качите по една две снимки [smilie5]

Автор: digitalstore   
Дата:   17-01-05 21:36

E ne e 6e gepa 1-2 ot teb i gotovo[smilie18]

Автор: garry   
Дата:   17-01-05 21:46

Davam zlatoto za vinkela [smilie19]

Автор: special_k   
Дата:   17-01-05 21:53

Az su6to ne sum suglasen fantomi da mi ocenqvat snimkite ! Kato sa tolkova zapaleni, i su6tevremenno tvurde veliki za da si ka4vat 6ediovrite - u levo !!!

Автор: Kuncho   
Дата:   17-01-05 21:56

Спешъл, я прочети моя постинг и виж кои хора пращаш у лево [smilie25]

Автор: special_k   
Дата:   17-01-05 22:03

Are be tebe te znaem! Ti ne si fantom, vijdal sum ti dosta snimki. Q go vij ei toq rasoviq primerno...

Автор: Rebellious   
Дата:   17-01-05 22:05

Коментарии да има ,това е важното ! А не тишината да струи под снимките! А който си иска само позитивни коментарии -да отиде над езерцето да се оглежда ...
Мен лично не ме притесняват коментариите от когото и да са !!! Важното е, че някой си е направил труда да гледа и труда да напише нещо от себе си ! И точно негативните,аргументирани неща са най-ценни за този,който иска нещо повече от себе си и за себе си !

Автор: Simpleman   
Дата:   17-01-05 22:10

Аз също нямам "качени" снимки, но питам: вие у дома като показвате снимките си на други искате ли преди това да ви представят свои снимки? Голяма работа - някой казал нещо, важното е, че ние от мълчаливото общество ви ценим висооко. [shtrak]

Дата:   17-01-05 22:12

Rebellious ти влез и прочети лайната на тоя пич a4o и ми кажи какво е конструктивното на коментарите му, само помия

Дата:   17-01-05 22:41

Solo5 ,сега ги прочетох ...Ами как да ти кажа ,не мисля,че това са лайна , а прсто мнение ,макар и доста нетактично ,но и не виждам нещо обиждащо в него . Не се връзвай ,ами опитай да извличаш позитивното от мненията ,а не приемай за нелайняни само одобрителните мнения.

Дата:   17-01-05 22:55

разбира се че критичните мнения са най-важни за развитието, ама честно да ти кажа от писанията на тоя пич нищо не мога да извлека, пълни глупости е писал
ако си мисли че облаците могат да изглеждат само по един начин [smilie5] просто това е моето виждане
Това е накакъв пъпчив тийнейджър дето халхабер си няма представа за какво става дума [smilie5]

Дата:   17-01-05 23:16

Е,и аз написах нещо там отдолу след като разгледах... :-) Иди и виж ако искаш...Мразя да говоря ей така ,по принцип,така че ето ти и нещо конкретно.[smile]

Автор: n1x0n   
Дата:   18-01-05 01:21

Виж сега solo, да скачаш на куп хора, само защото един, двама или петима са злобни келеши - не е правилно.

Аналогията с винкела и зъбите идеше да каже че не може човек да си ампутира ръката, че да не си реже ноктите. Не може заради единични бройки олигофрени да предлагаш нещо засягащо огромен брой хора.

Въпросният a4o ми е любимец и на мен, но от такива хора не може да се отървеш, ако им се връзваш. Те от това живеят - да има някой да им се връзва. Просто ги пропускай...

Аз лично снимки нямам намерение да качвам - нито имам зор да се доказвам някому, нито са ми понятни критериите за фотография тук, нито пък одобрявам всички тези глупости с гласове, точки, ценни метали, агитки, самореклама и т.н.

Автор: Prakticar   
Дата:   18-01-05 07:33

Много добре казано.

Автор: ejko   
Дата:   18-01-05 09:05

Az tazi tvoia snimka ti ia znam ! Tozi A4o e sme6nik, no istinata e 4e vi vdiga reitinga:) A ti kak moje da se sardi6 o6te pove4e, 4e toi ti e kazal, 4e haresva niakoi ot snimkite ti:))) A tova s dvoinata ekspozitzia mislia, 4e niakoi be6e napravil takava snimka tuk! S dve snimki i na ednata na iastoto na nebeto be6e slojil rakata si i be6e stanalo dobre:))))
Pri tova ne e plul a samo e govoril i tozi pat ti e govoril samo na teb, za6toto sigurno ne e iskal da ti vdigne raitinga, no ti mu popravi gre6kata kato sam si dade link:)))
Ne znam koi e prav, no ti ne si:)))

Автор: mila   
Дата:   18-01-05 10:46

n1x0n
[smilie24]

Автор: fogas   
Дата:   18-01-05 10:50

Понеже и аз съм от "кавалите" та да се подкрепя един вид...

solo5, не си прав, братче.

Автор: Carlos   
Дата:   18-01-05 11:48

Ама никак не си прав, solo5 .....
Аз съм един от тези без качени снимки. Не съм направил снимката, която си струва да кача в този добър форум. Никога не съм плюл, можеш да провериш. Въпрос на възпитание в края на краищата. Пък и това е форум, всеки има думата, но не всяка глупост трябва да се чете.

Дата:   18-01-05 12:50

Аз казах "Омръзна ми разни кавали без нито една снимка, но иначе с регистрация да плюят на поразия"
Не вадете думата "кавал" от контекста на изречението :-)

Публикацията е редактирана (18-01-05 12:50)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна