Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Спесиали за Cristo
Автор: BuzzFuzz   
Дата:   16-01-05 20:52

Cristo спомних си че искаше фотолаборатория Изпадна ми едно фотоувеличителче УПА 4 и ако искаш мога да ти го дам за временно ползване !!! Казвам за временно защото незнам по кое време може да си го поискат !!!
Проблема е , че е само фотоувеличител + кадрираща рамка
Ако те устройва
ICQ - 260 590 539
e-mail: nikikan@gmail.com
Speedcore@abv.bg

Отговори на това съобщение
 Re: Спесиали за Cristo
Автор: cristo   
Дата:   17-01-05 15:21

мерси за увеличителчето, ама засега не ми трябва, щото само с увеличител нищо не става :) знаеш как е - гланцпреси, ванички... а аз нищо нямам от всичко това, а и сам не ми се занимава

аз затова предложих няколко души да си направиме кръжок - ти си по-млад и не ги знаеш тези "кръжоци по интереси" от едно време :) - и да събереме кой какво има и заедно да си изкарваме снимките, а и така става купона :)

от мен може терена - живея сам, апартамента си е мой, а панелките имат много подходящи абсолютно тъмни бани :))) а да не забравя - и бирата от мен :)
засега нямам нови ленти за изкарване, но имам много снимки от едно време, от които има какво да вадя (не са много качествени, но ми носят спомени), така че стига да искаш, може да направиме едно събиране някоя събота или неделя [beer]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна