Автор: gak1
Дата: 14-01-05 18:20
Здравейте!
Без да ми пишете , че е стара тема бих желал да знам вашето ценно мнение по въпроса.
Ако забравим пристрастията към една или друга марка и становища като " ....е Sony и фотография !!!!!!!!!???". (Та нали цифровата фото техника става все повече и повече електронна отколкото механична !)
И така.. Въпросът ми е. Каква цифрова сапунерка да се вземе? Може би са важни разнообразието на режимите като... автоматичен, Програма AE, Приоритет на скорост , Приоритет на бленда , Ръчен; Формат на запис: JPEG и други /кои/ и сервиза. Последното е много важно дпоред мен. Какво от това , че Nikon имат уж-представителство в BG и в същото време ми говорят, че сервиза е в Гърция. Какво няма специалисти в BG ли………тъпо да си го помислиш, а комж ли да го кажеш! Затова сервиза е много важно нещо за мен! Когато се копува техника първо трямва да се заинтересуваме от нивото на ефективност на сервиза и !!1
Има ли голямо значение разделителната способност и ако да „защо”. Според мен е важен и оптичния зуум!-Вие какво мислите по въпроса? Финансово нека да се разпростираме до 800 лв. Това е горе-долу, което исках да ви питам. Това не е тест , аз просто се опитвам да се съобразя с поговорката.” Не питай учило, а питай патило”
Благодаря Ви предварително и нека имате спокоен и пълен с емоции weekemd!
GAK1
|
|