Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 избор на цифрова "сапунерка"
Автор: gak1   
Дата:   14-01-05 18:20

Здравейте!
Без да ми пишете , че е стара тема бих желал да знам вашето ценно мнение[smilie10] [smilie8] [smile] [smile] по въпроса.
Ако забравим пристрастията към една или друга марка и становища като " ....е Sony и фотография !!!!!!!!!???". (Та нали цифровата фото техника става все повече и повече електронна отколкото механична !)
И така.. Въпросът ми е. Каква цифрова сапунерка да се вземе? Може би са важни разнообразието на режимите като... автоматичен, Програма AE, Приоритет на скорост , Приоритет на бленда , Ръчен; Формат на запис: JPEG и други /кои/ и сервиза. Последното е много важно дпоред мен. Какво от това , че Nikon имат уж-представителство в BG и в същото време ми говорят, че сервиза е в Гърция. Какво няма специалисти в BG ли………тъпо да си го помислиш, а комж ли да го кажеш! Затова сервиза е много важно нещо за мен! Когато се копува техника първо трямва да се заинтересуваме от нивото на ефективност на сервиза и !!1
Има ли голямо значение разделителната способност и ако да „защо”. Според мен е важен и оптичния зуум!-Вие какво мислите по въпроса? Финансово нека да се разпростираме до 800 лв. Това е горе-долу, което исках да ви питам. Това не е тест , аз просто се опитвам да се съобразя с поговорката.” Не питай учило, а питай патило”
Благодаря Ви предварително и нека имате спокоен и пълен с емоции weekemd![beer]

GAK1

Отговори на това съобщение
 Re: избор на цифрова "сапунерка"
Автор: nsirakov   
Дата:   14-01-05 18:27

za 800 lewa zimai edno Canon A80 i si gotov

Re: избор на цифрова "сапунерка"
Автор: Travis   
Дата:   14-01-05 18:31

Sony W1 ili niakoi Powershot A seria. Sonyto e prekrasno kato rezultat, no malko skopeno

първа  назад  1     всички  напред  последна