Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся AC/DC adapter за Canon PS A610
Автор: pilot   
Дата:   20-08-06 18:06

Здравейте !
Ще ми се да си купя AC/DC адаптер за Canon PS A610 - това нещо, което се включва на 220V и после в апарата, така че, когато снимам в къщи със светкавица, да работи без батерии, на 220V...
Оригиналния номер на изделието е Canon ACK600 (6870A001) AC Adapter, струва $40-50, но си е оригинал и знаеш че е направен специално за модела.

Иначе, в ebay продават разни ЕЙ ТАКИВА заместители за по US $8-10, но продавачите искат по US $15-25 за пощенски разходи до БГ, пък и като платиш с кредитна карта през PayPal или BidPay, и там ти дърпат някакви комисионни, и то става пак почти същото, при това за неоригиналнен адаптер...

Някой да има такова нещо за продаване, или да знае от къде в София може да се купи ??
Благодаря !

Отговори на това съобщение
 Re: Търся AC/DC adapter за Canon PS A610
Автор: imitev   
Дата:   20-08-06 23:17

Купи си още един комплект НиМХ батерии и не се занимавай с този проблем повече!

Светкавицата няма да ти зарежда по-бързо с адаптера.

Не знам някой да си е купил адаптер за цифровото фото,освен ако не си зарежда батерията с него...

Автор: trim   
Дата:   21-08-06 01:16

Такива адаптори съм виждал в Технополис, Техномаркет и Метро, даже и Практикер [smile]

Но наистина няма смисъл от него, за същата цена си вземаш още 4 батерии - например Sanyo 2500

Автор: all4pc   
Дата:   21-08-06 07:09

Аз имам А610 и два комплекта акумулатори - 2500 и 2300mAh и като знам колко снимки мога да направя с тях - не бих си и помислил да давам пари за адаптер за 220V.

Безсмислено е, но успех...

Автор: pilot   
Дата:   21-08-06 13:33

Въпроса е, че аз нямам акумулатори, не снимам често, но слагам по 4 АА батерийки, хубавите струват по 4-5 кинта комплекта, нямам и зареждащи се батерии, нито зарядно.
Верно че с тях изкарва много, но е време да си реша въпроса с купуването на скъпи батерии...[smilie9]

И понеже не съм специалист, търся най-рационалното решение...моля някой да ми го подскаже, но да ми обясни по-подробно...абе нещо като "гений обяснява на идиот", няма да се разсърдя...[smile] [smile] [smile]

Публикацията е редактирана (21-08-06 13:35)

Автор: trim   
Дата:   21-08-06 16:01

Е дал си 500лв за апаратчето, вземи му поне едни батерийки... Най-изгодно е да си вземеш комплект зарядно с батерии. 2100mAh са напълно достатъчни, но не вземай по-малко.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР