Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon 1Ds Full frame - Продаден
Автор: nafets   
Дата:   21-10-12 23:42

Продавам тяло Canon 1Ds, Full frame, 11Mp, закупено преди около 3.5 години от S.Dimitrov(Варна)и е внос от Щатите.
Пълен комплект, както е от магазина: кутия, книжки, зарядно, кабели, дискове със софтуер, ремък. Предлага се с две (2) батерии: оригинална, японска(прясно заредена издържа 80-90 кадъра) и Унирос(издържа около 120 кадъра).
Сменен е затвор при Зентекс преди около 2 години - 480 лв. Има следи от употреба (протърквания) на боята по ръбовете.
Ползван е от мен за пейзажна фотография. Снимки с него може да се видят в профила ми.
Има и един проблем, който съм длъжен да упомена - примерно, при обектив 28-135/f 3.5-5.6, когато се работи в тъмната част не винаги сработва на автофокус. В такива случаи фокусирам автоматично и превключвам обектива на мануал. С останалите обективи: 50/1.4, 85/1.8, 24-70/2.8, 70-200/4L IS, SIGMA 15-30/f 3.5-4.5 няма никакви проблеми.
Поради тази причина го предлагам на цена 850 лв.
Желателно е да се получи лично от купувача, за да го тества и демонстрирам това, което съм описал.
Намира се в Г. Оряховица. За връзка на ЛС или тел. 0887370315.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon 1Ds Full frame
Автор: apollo   
Дата:   21-10-12 23:48

Уха [cool] [smilie24]

Автор: fotocolor   
Дата:   22-10-12 10:19

Страшно коректен продавач.Наистина техниката му е много пазена.[smilie24] [smilie24]

Автор: mi_dan   
Дата:   22-10-12 12:18

Гарантирано,коректен !
Към какво си се насочил Стефане!

Дата:   22-10-12 20:45

Благодаря на fotokolor и mi_dan за препоръките![thankyou]
Данчо, събирам стотинки за нещо, което, разбира се, ще бъде пак Канон, но ще мине малко време[smile]

Качил съм снимки на тялото в профила си. Желаещите могат да ги видят там.[shtrak]

Автор: chukov   
Дата:   23-10-12 10:17

Публикацията е редактирана (23-10-12 10:48)

Автор: ivoet   
Дата:   23-10-12 10:58

И от мен един ъп за продавача. Много коректен, купих си обектив на м42 от него и беше като нов [smilie24]

Дата:   23-10-12 13:49

Тяло 1Ds - продадено. Пожелавам на новия собственик да го ползва със здраве и хубави снимки![shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР