Автор: pifakiz
Дата: 13-08-12 10:17
hapa - първо да ти благодаря за последното изречение в поста ти.
Относно това, че се правя на луд, не е така.
Други за лудите, но това е тема на друг разговор.
За да няма повече питанки относно това, защо аджеба продавам на толкова ниска цена, а не напиша, че апарата е с гаранция и да го продам на 1050-1100лв примерно, пояснявам:
Както споменах, гаранционната карта е една и за двете.
Не искам да поемам отговорността, тя да стои в мен и ако се наложи да се ползва за тялото да я предоставям.
Утре ще ми скимне да продам обектива и купувача няма как да го задължа да осигури гаранционната карта на човека, купил Д90.
Преди време така продадох китовия 18-55мм ИС обектив на Канон 550Д, който купих.
Уговорката с купувача беше, да му предоставя гаранционната карта ако стане нещо с обектива.
Да, но след година 550Д вече не беше в мен, а на купувача на обектива му се наложи да ползва гаранцията.
Колегата, който купи 550Д не му я даде защото не искаше да я праща с куриер и да поема риска дали ще му я върне после.
/Въпреки, че се бяхме разбрали да я предостави в случай на нужда/.
Именно затова реших при тази продажба на Д90 да си нямам главоболия с таз гаранция и да сваля цената, като продавам апарата без гаранция.
100-тина лева назад, ама мирна глава после.:)
И пак да поясня, че цената е такава и продавам апарата няколко дни след като съм го купил защото имам много, ама много изгодна оферта за доста по-висок клас тяло и не искам да я изпусна.
Именно затова съм съгласен и да изгубя някой лев от продажбата на Д90, също така и да си нямам след време разправии с гаранцията.
Надявам се, че вече е ясно защо апарата се продава без гаранция и няма да има повече постове и питанки относно нея.
П.п.Тялото е ПРОДАДЕНО на колега от форума.
Да си го ползва със здраве и само хубави кадри да прави с него!
Ключ на темата.
Публикацията е редактирана (14-08-12 13:04)
|
|