Автор: nickname
Дата: 10-07-12 13:23
Първо, когато се обадих не беше 11. Второ - извиних се, а Вие казахте, че няма проблем, че се обаждам толкова късно. Не разбрах как точно съм се държал нагло - просто казах, че отивате в Еконт, казвате за кого и къде да бъде доставено и след това отивате да си вземете парите (мале колко нагъл съм бил, че си губя времето да обяснявам). Трето - попитах дали светкавицата не е резервирана - отговорихте, че НЕ Е. Не знам дали съм се обадил първи, не твърдя такова нещо, но Вие казахте, че ще я изпратите. Казахте и че ще пишете ЛС, а като гледам такова от ВАС липсва... И трябваше отново да се обаждам днес по обяд за да разбера, че ВИЕ се отказвате да ми я изпратите, защото било сложно изпращането по Еконт и се намерил човек от София, който щял да плати веднага.
Кое беше некоректното от моя страна, не знам... и как мога да принудя някого да направи нещо...
По горе съм писал, че това не е лично, казах също, че може да сте коректен, но постъпката Ви към мен бе некоректна. Не бе нужно да ме обиждате като казвате, че съм нагъл и други такива...
Със здраве...
Публикацията е редактирана (10-07-12 13:26)
|
|