Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой купувал ли е филми от иТроникс?
Автор: BRABUS   
Дата:   08-03-06 13:56

Рентгените оказали ли са някакво влияние върху филма?
Благодаря на всички!

Публикацията е редактирана (08-03-06 13:59)

Отговори на това съобщение
 Re: Някой купувал ли е филми от иТроникс?
Автор: NI   
Дата:   08-03-06 16:38

Аз съм купувал преди време един Илфорд ХП 5+ и съм много доволен!

Автор: zed   
Дата:   08-03-06 16:46

Kato ste se zagovorili....
Imam box za 4 i 6 filma, koito predpazva filmite ot rentgenovi lachi.
Ako vi se stori polezen, struva samo 10lv.
02/963 29 70
02/983 66 51 Zdravko[smilie25]

Автор: proudmerry   
Дата:   08-03-06 16:50

Да, гарантирам! Точни и коректни.

Автор: Junior   
Дата:   08-03-06 16:57

абе точни и коректни, ама за филмите не си струва.... с един приятел щяхме да купуваме на едро ужким да излезе ефтинджос и то кво се оказа - за оборот от около $300 долара (което клони към един квадратен километър филм) те ни поискаха такава надценка, че заедно с другите разходи излезе почти цената на екуипекс... при това сканирани по летищата на път насам...

Дата:   08-03-06 17:00

Ne znam kakvo ste se vazbudili s etronix, kato suma hora se oplakvat!?!?[smilie10]

Автор: ahab   
Дата:   08-03-06 17:22

Zed - не съм чул досега лоша дума за етрониксите.

Сподели личен опит ако имаш.

Дата:   08-03-06 19:28

Ami predi vreme se biah rovil v Google za tiah i prosto napisah Etronix+tarsene v BG i popadnah na 5-6 mnenia, njakoi ot koito ot nashia forum. 4 bjaha negativni. Posle se porovih v arhiva na fotoforum i popadnah na poznatite 2-3 + oste 7-8 dopalnitelni, kadeto otricatelnite bjaha pak poveche.
Oplakvaniata bjaha ot roda na:
Pochti nikakva nalichnost
Bavene na porachkite
Nesigurna garancia ili neshto podobno..
Na njakogo ne mojeha da izdadat faktura s DDS
Obiavenite ceni bili bes DDS.....
A kakto cheta i tuk visoki ceni.
Do kolkoto si spomnjam niakoi ot vnositelite zavedoha DELO sreshtu tiah za nelegalen vnos.
TOVA MI E POVECHE OT DOSTATACHNO!

Автор: fobo88   
Дата:   08-03-06 19:37

[smilie10] ne podozirah 4e sa tolkova podli... Yavno imam vruzki tam i ne sum imal problemi[smilie24]

Дата:   08-03-06 19:47

E chak puk podli.......

Дата:   08-03-06 23:16

Zed - точно затова казах личен опит. Явно нямаш никакъв.

Няма да разчепквам това което си написал, но да си съставяш мнение по прочетеното някъде когато то може да е анонимно не говори добре.
Ако добавим това, че си търговец и са ти конкуренти картинката става съвем черна. По-добре се спри.

Аз за разлика от теб имам купени тяло, скенер и два обектива от етрониксите. Нито теб нападам, нито тях защитавам. Важно е да кажа, че по-коректно не са ме обслужвали (и преди Боровинката да се захване с магазина и след това).

Автор: GenaDP   
Дата:   08-03-06 23:47

Докато вървеше куфарната търговия - цените бяха ниски. Като се легализираха, и цените поеха нагоре - ясно защо. А ако има фирма с ексклузивни права за внос на някаква марка, и те са и налочили водицата - няма проблем да ги осъдят. Ама вас кво ви бърка цялата тая работа?

Дата:   09-03-06 09:54

Ahab, ti kak uspiavash da si sastavish mnenie za njakoi chlen na foruma, ili za njakakvi kachestva na tehnika samo ot kazanoto vav Foruma? A?
Tezi mnenia na koito popadnah(moje da e bilo sluchaino)njamashe li da ti napravjat vpechatlenie i na teb. Osven tova te izobshto ne bjaha anonimni, tai kato sa realni hora (njakoi ot koito poznavam) ot tuk.
Mai neshto barkash s konkurencijata. Az prodavam osnovno tehnika VTORA UPOTREBA, te prodavat osnovno NOVA TEHNIKA, taka che javno ne si dostatachno najasno.
Te moje da sa super pichove, no prosto az ne sam se ubedil v tova. Kogato tova stane ste si promenja mnenieto. Togava i az ste pochna da gi zashtitavam tolkova revnostno.
Ne razbrah zashto trjabva da spiram?!?
Neshto drazni li te v mnenijata na horata ili prosto si pishesh?

Дата:   09-03-06 10:07

Te moje da sa super pichove, no prosto az ne sam se ubedil v tova. Kogato tova stane ste si promenja mnenieto.

Значи ти без да си бил обслужван от тях нямаш добро мнение. И не вярваш на мен които съм направил четири покупки за да си го промениш. Предпочиташ да ги упрекваш въз основа на "5-6 mnenia, njakoi ot koito ot nashia forum. 4 bjaha negativni."

Намери и покажи негативното мнение тогава. Търсачката пак работи, Гугъла си пази кеша.
Сложи срещу моето ОК за тях едно лошо мнение. Иначе злословиш без покритие.

Казвам ти да спреш защото клиентите ви са едни и същи и трябва да покажеш, че си по-готиния и коректен продавач на фото техника. А този които плюе конкуренцията без доказателства не е такъв.

Автор: Ачо   
Дата:   09-03-06 10:23

ahab, [smilie24]
Zed, и аз съм много доволен от Етронокс. Купувал съм доста неща от там...и няма никакъв проблем.
Мисля, че не е много колегиялно да се оплюва по такъв начим конкуренцията. Аз например, като не съм доволен, повече не ползвам услугите на дадената фирма или дадения човек. Без да го правя достояние на всички, тука във форума, защото съм сигурен, че има и много други, коита доволни .
[shtrak] [beer]

Дата:   09-03-06 10:45

Ot 10 godini sam v tozi biznes i ne sam kazal losha duma za nikogo, taka che AHAB, ne se opitvai da mi vmenjavash njakakvi negetivizmi i DA MI VLOSHAVASH OTNOSHENIATA S KOLEGITE(narochno ili sluchaino), s koito se poznavam mnogo predi izobshto da chuja za teb.
"Значи ти без да си бил обслужван от тях нямаш добро мнение." - DA. Nali njakoi trjabva da me ubedi v protivnoto po sashtia nachin.
Ti tolkova se vpregna, che pochvam da si mislia razni neshta za teb.
NIAMAME EDNI SASHTI KLIENTI ZA EDNI I SASHTI NESHTA!!!! NE RAZBRA LI???
Az ne opluvam nikogo. Napisah tova, na koeto sam popadnal v neta i ot koeto sam si sastavil njakakvo mnenie.
Takiva kato vas iskam da me ubedjat v protivnoto.
Mrazja da pisha na maimunica!!!

Автор: Synthy_xxx   
Дата:   09-03-06 11:03

<оффтопик>
зед, дай си icq-то. Искам да те питам нещо, ама не ти го пише в профила. Моето е ......

П.С.
като мразиш да пишеш на маймуница, що пишеш?
</оффтопик>

Дата:   09-03-06 11:13

Njamam ICQ imam meil:
fotoobektiv@applet-bg.com
fotoobektiv@ibn.bg
Тука клавиатурата е малко идиотска, а аз пиша бьрзо и това ме затруднява[smilie18]

Дата:   09-03-06 11:18

Takiva kato vas iskam da me ubedjat v protivnoto.

Ето че аз се опитвам да те убедя в противното, но ти не искаш. Нито показваш къде си чел лоши отзиви за колегите си.
Упорито продължаваш: не съм ги ползвал, ама четох не помня къде, че някой нещо бил писал против тях. Не даваш силен аргумент по този начин.

Аз се впрягам по съвсем друга причина. Тя е проста:
В тази безнес като изключим големите фирми сте 30-40 души в цяла България. Имате магазини, дюкяни, канали за внос, опит, връзки помежду си. В най-малките градове най-често има един такъв магазин и той се знае от всички.

Твърдо вярвам, че клиентите трябва да поощряват такива търговци които предлагат добра стока и услуги на клиентите си - фотографи и любители. Няма значение дали си ти, Деков, Павилиона, Фобо, Гената или Славей ако съм доволен от нещо аз трябва да го споделя с останалите. Така поощрявам коректното поведение което е добре за останалите клиенти.
От друга страна не бих се колебал и да изкритикувам нещо което не ми харесва. Ако например ти продаваш преходници за нещо си по 20 лева, а друг в провинцията им иска 50 това трябва да се каже. Варианта - не купувам оттам и си мълча не е ОК. Казвам пред всички въпреки, че конкретния продавач може да ми се разсърди.

Затова не се учудвай, че взимам силно страна.
Ако друг потребител има забележка ще я приема. Но някой от другата страна на щанда без да е купувал да дава мнение - за мен е неприемливо.

Дата:   09-03-06 11:40

Напротив, искам и както виждаш не сьм загърбил темата точно заради това.
Това което съм чел е било преди време и не съм си поставил за цел да помня подробности за да мога да ти опонирам. По скоро ти не ми вярваш (а не аз на теб).
Теб не те кефи явно хората да изкажат мнение,което е плод на някакви реални впечатления, а не на елементарни брътвежи.
Не е необходимо да си имал пряк контакт с нещо, за да имаш мнение за него! Нали?

Дата:   09-03-06 12:09

"Не питай старило, а питай патило" - това знам аз. Прекия контакт според мен е за предпочитане.

Нека приключим така - тук има един доволен от тях клиент и един които им няма доверие но е готов да им го даде ако са коректни. Резултата е равен.

Ако някой друг се интересува от въпроса ще попита и пак ще си кажем мнението.

Дата:   09-03-06 12:17

[smilie24] [beer] [smilie24]

Автор: Synthy_xxx   
Дата:   09-03-06 12:25

зед, виж си мейлите бре. от сутринта съм ти записал [ezik]

Автор: Brabus   
Дата:   09-03-06 12:26

[smilie11] ...i sega stana li mi qsno filmite povrejdat li se pri dostavka ili ne???[smilie11]

Автор: GenaDP   
Дата:   09-03-06 12:33

Ха-ха... Къв бил критерия за коректен търговец:

Автор: ahab
Дата: 09-03-06 11:18
Ако например ти продаваш преходници за нещо си по 20 лева, а друг в провинцията им иска 50 това трябва да се каже. Казвам пред всички въпреки, че конкретния продавач може да ми се разсърди.

А преди това трябва ли да го купиш въпросния преходник за 50 лв., или може да казваш и без да си го напазарил? [smilie19]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР