Автор: kosio2002
Дата: 29-11-11 18:13
Привет!
Продавам:
1. [ПРОДАДЕНО] Тяло Canon EOS 20D
2. Батериен грип Canon BG-2E (оригинален). Работи перфектно. Няма драскотини и следи от ударено. Не е мокрен и изпускан. Наличен е и адаптера за ползване на 6 АА батерии.
Нова Цена: 90 лв.
3. Обектив Tamron AF 17-50 / 2.8 (версията без стабилизация). Отличен външен вид, оптика и механика. Няма драскотини по лещите. Няма “front / back” фокус. Има няколко много ситни прашинки зад предната леща (които аз трудно забелязвам, но отразявам с -90 лв. от цената) не влияят на снимането. Работи перфектно. Няма луфтове и разхлабване. С филтър още от както съм го закупил. Комплект предна, задна капачки, сенник и UW филтър B+W. Налична е оригиналната опаковка и упътване. Обектив, който ми е любим и ще ми липсва.
Нова Цена: 390 лв.
4. [ПРОДАДЕН] Обектив Canon EF 50 / 1.8 II.
5. [ПРОДАДЕН] Обектив Canon EF 75-300 / 4-5.6 USM
6. Светкавица Sigma EF-500 DG Super ED-ETTL II. В отлично състояние. Леки следи от употреба (леко изтрити буквите Т и Е на бутончето TEST). Работи перфектно на всички режими (ТТЛ, ръчен, палене като оптичен слейв…). Комплект текстилен калъф, допълнителен STO-FEN дифузер, стойка и 4 NiMH батерии.
Цена: 230 лв.
7. Адаптер за М42 обективи EOS/M42 с чип за потвърждение на фокуса. В идеално състояние. Неразличим от нов. Ползван само веднъж. Комплект със задна капачка.
Цена: 30 лв.
Всички неща са купувани от колеги, от форума.
Причина за продажбата: Смяна на системата.
Техниката може да се види в Свищов, за други места изпращам с Еконт, за сметка на купувача (разбира се с опция за преглед тест преди да се плати).
Цените може да се коментират.
За повече информация Л. С. или тук в темата.
Публикацията е редактирана (03-12-11 20:14)
|
|