Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Купувам 600Д
Автор: bmw_e30   
Дата:   09-09-11 19:18

търся си тяло 600Д за предпочитане ново или съвсем малко ползвано без следи от употреба.
обективи не ми трябват към него търся само тяло докарано от англия или от щатите на цена до 1000 лв!!!
за връзка ...... или на лс

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам 600Д
Автор: amber   
Дата:   09-09-11 20:55

Ми то в базара 20D, 30D, 350D са на по 10-20 хил кадъра, едва ли 600D ще са на повече от 2000 кадъра

Дата:   09-09-11 23:08

аз предпочитам да е на 0 кадъра ;)

Дата:   10-09-11 17:19

[smilie24]

Дата:   11-09-11 21:26

[shtrak]

Дата:   12-09-11 18:55

айде де не сте един и двама дето внасяте от чужбина никой ли няма да има скоро?

Дата:   13-09-11 18:53

[cool]

Дата:   14-09-11 18:58

[smilie24]

Автор: rosbul   
Дата:   14-09-11 23:20

И аз внасям ама ти хептен без пари го искаш в САЩ струва 800$ х 1.43 =1147лв

Дата:   14-09-11 23:24

ако е с китов обектив съм съгласен на тая сума инъче в сащ е доста по малко от 800 долара тялото.... пък и последните 3 обяви тук в базара са ги продали на точно тая цена телата само така че смятам че предлагам добри пари....
оставете един номер на лично да ви се обадя да поговорим да видим кво може да се измисли....

Автор: rody   
Дата:   15-09-11 09:18

В щатите 600Д тяло наистина е $800 ако го купиш от редовни магазини - има от 6-8 процента такси. Можеш да го намериш по-евтено по интернет с риск да имаш проблеми. Аз лично не рискувах и си купих от BEST BUY
550Д kit за $798.

Дата:   15-09-11 09:35

ето го в най известния онлайн магазин в америка(предпоалгам си иамт и реален магазин не само в интернет(не съм запознат))
да не говорим че има и отстъпка за учници и студенти в момента...
http://www.bhphotovideo.com/c/product/......-REG/Canon_5169B001_EOS_Rebel_T3i_Digital.html

а ето и първия сайт който излиза в гугъл
http://www.t-dimension.com/revamp/dslr-canon-c-16_756/canon-eos-600d-18-55mm-is-ii-p-2007
почти на същата цена с китака....
то вианги има и по висока цена и може да се набуташ като си го купиш дори двойно на цената която струва... аз ак оисакх да го правя това щях да отида в павилйона или синтезиса и да дам 1600 лви после шефовете на кой да е от двата магазина цял месец да ядат и да пият за моя сметка [smilie5] ма видиш ли аз не съм от хората които обичат да хранят дебелите гуши на вече достатъчно имащите и затова искам нещо по на оферта [smilie5]

пък идругите колеги дето ги продавах на по 1000 лв чисто нови да не мислиш са ги давали на загуба?
значи цената е реална!

Публикацията е редактирана (15-09-11 09:46)

Автор: mamata   
Дата:   15-09-11 09:47

Много добре обосновано и авторитетно мнение. Както всичките ти такива в почти всяка тема на базара. Браво!
Пожелавам успех в намирането на ТВОЕТО 600D.

Публикацията е редактирана (15-09-11 09:47)

Дата:   15-09-11 09:56

кажи ми за кое не съм прав?

Дата:   15-09-11 10:00

Не е моя работа да отсъждам кой е прав и кой не. Всеки вижда света през собствените си очи и има своя истина.
Аз само ти пожелавам успех.

Дата:   15-09-11 10:35

не ти иронично ме нападна не се измъквай сега като ученичка.. кажи къде според ТЕБ не съм прав?

Дата:   15-09-11 10:55

Само ако настояваш, ама само ако много настояваш, бих изказал мнение(което, вероятно и сам споделяш), че би било добре човек да се изявява само в теми, към които има реален интерес.
Защото темите във форума са за това, човек да каже мнението. Докато темите в базара са съвсем друго нещо. Те са по-скоро обяви, а размяната на виждания относно качества, цени и други договорки, стават на ЛС.
Все едно да видиш плакат на улицата:
"САМО ДНЕС ГОСТУВА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ!"
и да напишеш отдолу
АМИ, НЕ МИ СЕ ХОДИ.
Така мисля. Аз.
И освен това, не съм те нападал - аз съм пацифист. Храня към хората само топли майчински чувства. Откъдето идва и никът ми.
Поздрави!

Публикацията е редактирана (15-09-11 10:55)

Автор: nikkin   
Дата:   15-09-11 10:59

Той и долара се вдига леко, така че побързай с покупката, макар и на по-висока цена от 1000лв, че ако удари 1.5лв...

Автор: Suggs   
Дата:   15-09-11 11:14

bmw_e30, да взема аз да ти кажа къде бъркаш. Защото се имаш за търговец (значи - донякъде си ми колега).
Няма такава приказка - купувачът да казва на продавача какво и за колко трябва да продава.
Продавачът продава каквото има, за колкото реши да му иска. Купувачът купува каквото му трябва, ако му изнася. Ако интересите на двете страни съвпаднат - има сделка, ако не - няма.
Така че реплики от рода на"Айде бе, внесете ми нелегално от щатите 600D за $800" са меко казано безсмислени. Ако някой има да продава такова тяло, ще пусне обява, или ще отговори на твоята.

ПП. И внимавай, като купуваш - не питай за евентуални дефекти по апарата, че току виж ти вдигнали цената [smilie5] . Както навремето те питах за евентуален дефект на един обектив, и ти ми направи специална цена с 300 лв отгоре [smilie10] .

Дата:   15-09-11 11:39

не съм съгласен с теб... все пак сме в българия... страната в която всеки пети човек е беден останалите трима вързват някак си двата края и на всеки пет един е богат ама богат като за петима ;)
та това обославя и принципа на търговията у наз а именно цената до голяма степен да се определя от купувача.... защо ли? ми защото като някой купува нещо искада го вземе на възможно най ниска цена някой като продава нещов повечето случай иска да му вземе максимално висока и там някъде по средата се ражда реалната пазарна стойност на даден продукт...
затова има и такива негативни мнения не само от мен в обяви където цените надхвърлят максимума на реалното с доста....
не съм само аз дето следя базара и на повечето ви е ясно за какво говоря ама не исакте да си признаете щот някой ден като тръгнете да продавате техниката си и вие ще сложите извънземните цени... ама то така или инъче във форума се продават само продуктите с реална или ниска стойност...
не случайно обявите с високи цени имат след себе си три страници ъпове и нулев интерес....
с търговия на техника се занимавам вече 6 години през които съм изучил изцяло психиката на българина купувач. то не е и много сложно стоката трябва да е евтина и дори да струва 1000 лв като му смъкнеш 20 лв в повечето случай се оказват решаващи ама не щот са му жизнено важни на купувача ами щото така се чувства на промоция....
пуснете си малко вбокс7 и гледайте клипчета на българи как се избиват в магазините за банани по 60 стотинки на килограм... да видите колко струваме .....
не карам никой на сила да си продава апарата ил ида ми внася НЕЛЕГАЛНО от където и да било.... просто последните три обяви за такъв апарат са съответно за чисто ново тяло за 1000лв и две обяви за чисто ново тяло с обектив за 1150лв като и двата вариянта ме устройват!!! затова съм пусна ли тези цени като устройващи ме и щом има и хора които ги внасят на тия цени сямтам че цената е добра и за двете страни....

специално за случая с 24-105 на който съм ти обявил с 300 лв отгоре не е случайно...
аз имам обяви в доста форуми и тук е единствения в който нещо ако се продава на по ниска от реалната си стойност всеки почва да те пита кво му има?
специално продажбата на този обектив беше толкова смешна че по едно време само като се сетя за тъпите въпроси на хората ме избиваше на смях въпреки че изришно бях споменал в обявата че го продавам единствено поради спешна нужда от финанси и затова цената е такава...
цял месец никой не по смя дори да го види тоя обектив въпреки смешната цената.....
естествено първия колега който дойде на оглед го плати веднага след като го тества и разбра че всичко е наред... след няколко месеца ползване го продаде за повече от колкото го беше взел от мен и сега някой друг му се радва.... а ти ако беше истински търговец нямаше да ми пишеш лични щеше да звъннеш един телефон да се разберем по някъв начин да видиш обектива ида го купиш след оглед... а не да питаш "има ли му нещо?"

Публикацията е редактирана (15-09-11 11:47)

Автор: JoroHondata   
Дата:   15-09-11 11:58

bmw_e30
1. Една част от хората в базара са ПРЕКУПВАЧИ, които искат да спечелят по някоя и друга стотинка, като купуват евтино и продават по- скъпо фототехниката.
2. Техниката на по- висока цена не се купува (веднага), защото прекупвачите няма какво да я правят...
3. След като си грамотен човек (което си личи от горния ти пост)- купи си това 600D online- какъв ти е проблема ? Или не ти се рискува... а за риска също се заплаща...
4. Успех с предстоящата ти покупка.

Дата:   15-09-11 12:21

проблема с купуването онлайн ми е че до сега не съм си купувал нищо което да е струвало повече от 5-10 лв и да идва от чужбина... нямам опит не знам тънкостите свързани с това от кдъе излиза най-изгодно как се поръчва за да се избегнат излишните мита и други такива... затова си има и хора които с това се занимават... така и те ще спечелят и аз ще остана доволен от по ниската цена.... също няма да го има и притеснението че вместо 600-д може да ми пратят тухла единичка....
пък и не ми е толкова спешно че да съм притиснат от време или нещо такова.....
в началото търсех 550д и такива оферти минаха няколко през форума на чудни цени.... ама просто 600д-то ми харесва повече и държа да си купя точно този модел....
това за прекупвачите ясно но те почти не останаха такива защото много са рядко хората които продават толкова скъпа фото техника и не знаят колко струва тя в момента!

Публикацията е редактирана (15-09-11 12:22)

Дата:   15-09-11 13:08

Точно там е разковничето - в оценката на риска. Аз пазарувам много онлайн, макар да не се занимавам с препродажби. Случвало се е да получавам и "тухли", стават такива работи. Затова хората, които си вадят хляба с тази работа, си калкулират риска по начин, който да покрие и евентуални загуби. А и те, като теб, не са се родили научни. Научили са се на принципа на пробата и грешката - тоест, скъпичко им е било. Но въпреки всичко и те трябва да продават, така че цените рано или късно слизат до пазарните.
Просто иска чакане.
"Търпението е добродетел."

А това дето си го написал по-горе е несериозно. С него можеш да опишеш тълпата навсякъде по света, но не и "изцяло психиката на българина купувач". И само в случай, че бъркам - ти вписваш ли се в модела на българина купувач или си над него?

Най-добре да пуснеш една нова тема с търсенето, че тази много философска взе да става.

Дата:   15-09-11 13:22

вписвам се естествено... и аз, предполагам и ти сме някъде там по средата и свързваме някак си двата края....
естествено че като не съм богат ще си пестя парите и предпочитам да купя нещо възможно най-евтино

естествено че не всички са такива но тези които не са на тоя принцип най-често са доста богати и ги боли сещаш се къде че са щяли да дадат някой друг лев отгоре и ще си го купят директно от първия магазин....
колкото до онлайн пазаруването
именно хората кито се занимават с това те печелят именно заради това че продават без риск.... смисъл той рискува поръчва го от чужбина или му го носят познати не знам как стават точно схемите слага си някой лев и продава сигурна стока с опция като отидеш да си я вземеш да я отвориш да я тестваш и ако ти харесва да я платиш.... а не да платиш една торба с пари и да се молиш после един месец да ти докарат квото трябва....

Дата:   15-09-11 13:29

Ами, аз специално съм от последните - плащам и чакам, пък каквото дойде. [smile]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР