Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Olympus E-450 или Lumix DMC-G1
Автор: garganega   
Дата:   25-09-11 22:18

Здравейте,

Моля ви да ми кажете кой от двата апарата си струва повече. Знам, че са коренно различни, но се колебая между двата. Ще е проблем ли това, че olympus-ът няма стабилизатор и някой има ли опит с такъв фотоапарат и качеството на снимките на двата еднакво ли е? Мерси!

Отговори на това съобщение
 Re: Olympus E-450 или Lumix DMC-G1
Автор: pstoev   
Дата:   25-09-11 22:35

Olympus E-450 а с два обектива 899лв
http://www.technomarket.bg/products/....../olympus-e-450-dz-kit

Автор: thug10   
Дата:   25-09-11 23:53

според мене Олито е по-добрият избор

Автор: garganega   
Дата:   26-09-11 08:01

И аз мисля, че Е-450 е по-добър (без да разбирам де), но ме притеснява липсата на стабилизатор, дали ще дава голямо отражение в качеството на снимките и дали няма да се налага да се снима само с триножник. Иначе лимита на парите ми е до 700 лв. В технополис го продават само с малкия обектив.

Автор: mihajlov2   
Дата:   26-09-11 08:38

Аз имам G1 и Оли E-PL1. В сравнение с E-450 лично на мен ми се струва, че G1 е малко по-добрият избор. Първо, в него има по-нова матрица в сравнение с Е-450. Второ, с него върви чудесен обектив 14-45 със стабилизация. Трето, Панасоникът има много удобно управление и чудесен огромен електронен визьор. Като минус трябва да изтъкна, че максимумът от камерата се получава при снимане в RAW (за мен това не е недостатък), докато от Олимпуса ще получаваш хубави снимки и при снимане в JPEG.
Освен това при Панасоника ще трябва да си вземаш допълнителни обективи от системата микро 4/3 на Панасоник или Олимпус, а при Олимпуса - класическите обективи на Олимпус.
Лично за мен е по-добре да имаш възможност за стабилизация - при Панасоника чрез неговите обективи.
При Олимпуса няма да имаш такава възможност. Ако ще купуваш класически Олимпус, по-добре е да се насочиш към Е-510 или Е-520 например, които имат вграден стабилизатор на матрицата.
А така, както си определил приоритетите, аз бих ти препоръчал Панасоника.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР