Автор: clipse
Дата: 20-11-11 13:41
Продавам апаратчето от заглавието.
Ето едно ревю: ЦЪК
Купувал съм го ново през май 2009-та и това ми беше първия цифров апарат.
Запалих се и месец по-късно вече имах Canon EOS 300D.![[smile]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie1.gif)
Бях дал S1050 да го ползва майка ми, но нещо и потрепват повечко ръцете, та и взех сапунерка със стабилизация.
А и тя го ползваше само на Program Auto и е срамота пълните му ръчни настройки да не се ползват.
Следите от употреба са минимални - апаратчето е почти като ново.
Прави чудесни снимки с много приятни цветове и доста точен баланс на бялото. Е, при смесено осветление се позабърква малко баланса, но нищо, което да не се оправя с няколко клика в Lightroom примерно. Големия дисплей също е доста удобен, а и е с много добра картина.
Към апаратчето давам хубав калъф (купен е с него - малко е голям, но върши чудесна работа), 6 NiMH батерии - 4хUniross и 2хVarta (2 от Uniross-ите са в апарата) и зарядно за тях. Има и кабели. Имах и диск със софт, но майка ми го е забутала някъде и няма гаранция, че ще го намеря... Няма карта памет, но ако това е много фатално, може да се измисли нещо. Още повече 2GB SD карта вече е 10-на лева.
Албум със снимки на нещата може да видите: ТУК
Апаратчето е в Хасково, но може да се прати с куриер за ваша сметка, където пожелаете с опция за преглед и тест преди плащане.
Цена за всичко 100 лева - ЗАПАЗЕН!
Публикацията е редактирана (26-11-11 15:09)
|
|