Автор: yovko
Дата: 15-06-11 19:27
Продавам обектив Sigma AF 24-70/2.8 DG Macro EX за Nikon - употребяван, но в много добро състояние, перфектно чиста оптика и добра механика, с пренебрежимо леки козметични следи от употреба. Аз съм втори собственик на обектива, който остана при мен вследствие на бартерна сделка за друг обектив и на практика не съм снимал с него, освен няколко тестови кадъра. С моя фотоапарат няма никакви отклонения във фокуса - нито front, нито back.
Продавам го, понеже спрях да използвам вариообективи и не го ползвам.
Обективът е купен от Фотопавилион на 3 март 2010, съответно има остатъчна гаранция до 3 март 2012. Гаранционната карта е налична и е в комплекта на обектива. Обективът е с оригиналния си сенник и предна и задна капачки. Налична е оригиналната му опаковъчна кутия и документация (на английски). Единственото липсващо нещо от оригиналната му окомплектовка е текстилното калъфче. Така го наследих от предишния му собственик. Имам и негови контакти, в случай на нужда от съдействие за обслужване на гаранцията.
Снимки на обектива има в профила ми.
Снимки с обектива в групата му във Flickr: http://www.flickr.com/groups/......@N00/pool/
Обективът се намира в София, изпращането по куриери в произволно направление е за сметка на купувача.
Цена и телефон за контакт в следващото съобщение.
|
|