Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon 50D + 28-135mm
Автор: bobby.mex   
Дата:   19-05-11 18:17

Комплекта е закупен от USA преди 12 месеца (много малко ползван).Няма никакви забележки по тялото или по обектива.Продавам целия комплект за конкретната цена-2200лева(Тяло,обектив,3 батери,зарядно, 2x 8GB Extreme памет,чанта Canon,книжки и дискове, малък статив, 5in1 бленда.)
продавам за да си купя 5D.

За контакти на телефон ...... - Bobi
Апарата може да се тества в софия

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon 50D + 28-135mm
Дата:   20-05-11 10:22

ако иска някой да купи неща отделно, може да ми пише или да се обади [smilie3]

Автор: enis   
Дата:   20-05-11 10:30

Пусни една разбивка на всичко с цени по-лесно ще е [smilie24]

Дата:   20-05-11 10:54

ще постна разбивката тази вечер или утре най късно [smilie24]

Дата:   22-05-11 12:13

Tialo + 3 baterii, remak, zaryadno, diskove, kni6ki... - 1550lv (+podarak malak alum. stativ)

Obektiv - 450lv

Orig. Canon 4anta - 80lv (no niama da ya prodam predi obektiva i tyaloto, 4e niama kade da si gi darja)

5in1 blenda 110cm - 40lv

8GB Kingston CF 133x (22 MB/s transfer) - 45lv (no neya prodavam predi tialoto)

Автор: bmw_e30   
Дата:   22-05-11 12:23

хахахахаха преди да го спрат от производство тялото струваше точно толкова чисто ново с 2 години гаранция
ся разбирам че искаш да си вземеш парите дето са платени в Ю С ЕЙ ама чак пък да си правиш пари отгоре за втора употреба тяло не те ли е срам поне малко?
ся по темата реална цена на тялото 1100 лв макс барабар с мемори картата

п.п. аааа сега разбирам щото искаш да се ъпгрейдваш към 5д и не т исе дават пари за доплащане си решил направо да го пуснеш на цена колкото 5д :) ясно ясно.....
успех колега [smilie5]

Автор: holygrace   
Дата:   22-05-11 13:05

bmw_e30 [cool]

Дата:   22-05-11 15:28

ami Kolega tuka predi 6 meseca go svaliha ot raftovete na magazinite i tialoto struva6e 1800lv v photopaviliona i photosyntesisa. MOITO tialo e na po malko ot 200 kadara i go davam s 3 baterii i stativ. Sa az ne karam nikoi na sila osven tva koito iska i moje da si vzima ot USA be.
No si prav, za tazi cena bih dal i kartata.

Дата:   22-05-11 15:51

е хубу надявай се тя винаги надеждата умира последна аз пък ти казвам че в тоя форум пък и по принцип в последните месеци 50д дето да е по скъпо от 1100 не се е продало пък ти си го продавай ко щеш и за 2000... казах ти че те разбирам криза е и не искаш да доплащаш за 5д.... направо пиши чист бартер за 5д
то те толкова вървят....

Публикацията е редактирана (22-05-11 15:52)

Дата:   22-05-11 16:23

abe ti si totalno lud, kade 6te nameri6 5D mark 2 za 2000lv be, pri polojenie 4e se prodavat za 4300+lv. 7D-to varvi za po 2400-2500lv vtora opotreba taka4e ti si dranka6 palni gluposti. Osven tova nemoga da razbera kakvo se zayajda6, kato neti haresva niakva oferta prosto ignorirai.

Автор: alphatier   
Дата:   22-05-11 17:04

ти пък вземи слез на земята и виж какви са цените,напълно сме наясно,че има супер много такива като тебе,които си купуват нещо и след това нито следят цените,нито знаят какво става с моделите,и след някой и друг месец решават да си избият паричките от покупката и го пускат на цена като от преди 5 години,надявайки се някой шаран да лапне въдицата,ама няма....

п.п Никой не е длъжен да ти чете шльокавицата при положение,че пишеш в български форум,пробвай да пишеш с български букви в американски форум да те видим, до ю ъндърстенд?

Автор: el_lolo   
Дата:   22-05-11 17:52

alphatar много добре те ъндарстендвам.Много се дразня на един тип хора чийто представители в момента се явявате вие двамата с колегата ти БАВАРЕЦА на които мътенето на водата на другите без лична изгода им прави истинско удоволствие.Вместо да се заяждаш по форумите под прикрита самоличност защо не обърнеш внимание на цените в магазините.В краен случай като не ти харесват цените в форума отскочи до др.край на света и си купи щракалка [shtrak]
За мен по претеснителна е огромната надценка в магазините.
Не го разбирам това желание в някой хора постоянно да надничат в канчето на другия.

Автор: alphatier   
Дата:   22-05-11 18:04

Аз апарат съм си купил,и съм си купил 40D не защото не съм имал парите за 50D ,а защото съм искал 40D.Относно мътенето,ти се дразнеш на коментирането на цени,аз пък се дразня на такива,които купуват нещо за 2лв преди 4 години и сега го продават за 20,всеки се дразни на различни неща.Цените на магазините няма какво да ги гледам защото не ме интересуват,отдавна съм спрял да купувам от България,защото както каза някой:не съм достатъчно богат да пазарувам от тук,а и честно казано след 2 години се махам от тая държава и отивам да си работя като хирург в Англия,така че колкото и грубо да звучи,не ми пука за цените и надценката....

Дата:   22-05-11 20:11

никъде не беше споменал марк 2 :) а 5д си струва точно около 1500-1600 запазено като е .... верно за марк 2 цените са други :)
и все пак това го пишем не за да ти правим кофти на тебе а да поммогнем на някой който си няма хабер с цените и като види на първите две страници че само ти продаваш такъв апарат и да скочи да купува :) а пък реално да дава пари като за почти два такива ххахаха
тва е цялата схема :) ние сме самаряни ве не сме спамери ....

Автор: enis   
Дата:   27-05-11 15:12

Току що си получих част от нещата, продавача е много коректен. [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР