Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon EF 70-200mm f/4L IS USM
Автор: snn33   
Дата:   01-05-11 18:13

Продавам Canon EF 70-200mm f/4L IS USM цена 1649 лева пълен комплект в идеално състояние.Пишете ми ако проявявате интерес към него на Л.С.Поздрави.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon EF 70-200mm f/4L IS USM
Автор: D.M.Scorpion   
Дата:   02-05-11 17:31

Пуснал си обявата в Никонския базар :)

Автор: StoimeN_82   
Дата:   02-05-11 19:14

Той само тук не беше пускал обява...[smilie8] , в аксесоари има 10 обяви, точно по правилата, повече от 10 не можело [smilie18].
Тъй като сте ме блокирал господин/госпожо snn33, първо Вие се научете да спазвате правилата, после правете забележки на други колеги! Никой не Ви е написал нищо лошо, а само истината и не иска да се заяжда... [shtrak]

ВИДЯХТЕ ЛИ КОЙ НЕ СПАЗВА ПРАВИЛАТА И КУЛТУРАТА Г-Н/Г-ЖА SNN33, ДОРИ И СЛЕД КАТО НЯКОЙ СЪВСЕМ ДОБРОЖЕЛАТЕЛНО МУ Е НАПРАВИЛ ЗАБЕЛЕЖКА! ЗА ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА В ТАЗИ СТРАНА, ПОДДЪРЖАЙТЕ СИ ДЕСЕТТЕ ОБЯВИ В АКСЕСОАРИ, ЧЕ МАЙ НЕ ГИ ВИЖДАМ ВСИЧКИ НА ЛИНИЯ...И ДА МЕ БЛОКИРАТЕ И ДА НЕ МЕ - СЪЩИЯ ЧОВЕК ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ, САМО НЕ ЗНАМ ЗАЩО АДМИНИСТРАТОРИТЕ НЕ ВИ ИЗТРИЯТ ОБЯВИТЕ, ЩОМ НАРУШАВАТ ПРАВИЛАТА?! НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПОНАСЯТЕ ЛЕКА КРИТИКА, СЛЕД КАТО СТЕ СГРЕШИЛ/А И ДА БЪДЕТЕ ПО-ОТГОВОРЕН, ЗА СИ ОПРАВИТЕ ГРЕШКИТЕ КОЛЕГА/КОЛЕЖКЕ SNN33! УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ И ОЧАКВАМ ПОВЕЧЕ РАЗБИРАНЕ ОТ ВАША СТРАНА, НИЩО ЛОШО НЕ ВИ ЖЕЛАЯ, НЯКОГА ЩЕ ГО РАЗБЕТЕ, НО И ДА НЕ ГО - МАЙ Е ВСЕ ТЯ! [beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (07-05-11 10:47)

Дата:   02-05-11 19:35

Възпитаните хора пишат на Вие, само подчертавам това.

Публикацията е редактирана (02-05-11 19:50)

Автор: lakosta   
Дата:   04-05-11 21:56

[smilie11] [smilie11] Амии добавете моля и преходник към Никон!

Дата:   06-05-11 12:25

[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР