Автор: andiandi
Дата: 09-01-11 14:24
Ако си евентуален купувач можеше да ме питаш човешки, а не по начин все едно продавам туршия. Ако не ти е ясно за какво говоря, просто погледни поста на човека над твоя първи пост.... А и очевидно не си купувач, а си търсиш да "блеснеш" с някоя глуповата шегичка на чужд гръб, което пък от своя страна да не казвам колко е грозно...че и друга дума има за това...но не искам с лошо. Нито те познавам нито имам такова желание, отношението ти с хвърлянето на камъните в чуждата градина, ми беше достатъчно.
Аз не съм тук за да те "УБЕЖДАВАМ". Нито съм пуснал лекция за обектива нито лея суперлативи или негативи за него...просто едно нормално "ПРОДАВАМ".
Ако имаш нужда от убеждение, то това тук не е правилното място, а и не се намираме на битака при циганите да разтягаме лукуми колко ни е добра стоката...
Мисля че 95% процента от хората тук са културни и начетени хора, не потвърждавай противното с опитите ти да се включиш в оставащите 5% който просто си запълват времето с висенето тук или се правят на велики за сметка на останалите.
Надявам се да си ме разбрал правилно и да пиша за втори и последен път "обяснения", "убеждения" или като цяло фермани...за няма нищо..
Смятам разговора ни с теб за приключен и те моля, ако си уважаващ поне себе си човек,(за другите ми станя ясно че ти е все тая) не се принизявай още и не пиши повече ненужни коментари
С най-добри чуства
Публикацията е редактирана (09-01-11 14:56)
|
|