Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Pentax K200D - Чисто нов
Автор: fiveko   
Дата:   08-06-11 12:11

Продавам Pentax K200D

Чисто нов

Брой кадри: 221 - тестови.

Цена: 750 лева

Трите основни предимства на камерата са:
-Вграден стабилизатор на изображението и моторче за автофокус в самото тяло, което позвлоява да се използва със всички обективи
-Работа с 4 стандартни батерии АА - дори и да се изхабят комплектите които носите когато сте на път, синаги можетет да влезете в първия магазин и да купите нови. Така няма да изпуснете важните моменти.
-Камерата е съвместима с всички обенктиви произведени мисля че беше през последните 50 години за Pentax

Ревю на камерата:

http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk200d/
 Re: Продавам Pentax K200D - Чисто нов
Автор: Venci_gan   
Дата:   08-06-11 17:30

Супер машина !!!! Като се има в предвид ,че е НОВ, цената е прилична !!! Аз имах такъв преди и бях много доволен от него !
Успех !!![shtrak] [smilie24]
Дата:   08-06-11 21:16

Благодаря! Ще ми се да го пробвам, но пък ако някой реши да го вземе и ще му е по-приятно да е първия дето ще си снима с него.
Автор: dreamer   
Дата:   08-06-11 22:53

Venci_gan тази цена беше нормална преди 2 години. Времето от тогава до сега не е спирало...

Предлагам 400 лева за апарата.
Дата:   08-06-11 23:15

dreamer , Не баш, аз онази година по това време си купих К 200 д за 750 лева на 9 000 кадъра и го продадох в началото на тази година за 700 лева вече на 14 000 кадъра !!!
Цената на този си и нормална, защото е НОВ !
А Нов ,занчи че е само на някъкви си пробни кадри, където в повечето случай и в магазините са повече от 200-500 кадъра, защото всеки пробва и щрака, няма за съжеление апарати-"тестери". [shtrak] Успех на Продавача !!! Рано или късно апарата ,ще се продаде и ще си намери СОБСТВЕНИК , а не препродавач ! [shtrak] [beer]
Автор: AlPh   
Дата:   09-06-11 02:17

[smilie24]

Венци, Dreamer не е търговец, мисля че го е харесал за себе си :)
Автор: dimidumi   
Дата:   09-06-11 04:19

Със какъв обектив се продава апарата и какво включва комплекта аксесоари.Качете снимки на камерата.Цената вярно е височка за този модел,но предполагам е въпрос на договаряне.
Дата:   09-06-11 10:51

Venci_gan айде не се изказвай токова категорично, нито ме знаеш нито ме познаваш.

Все още давам 400 лева за апарата. В Пловдив има човек който да дойде и да го тества и да видио дали всичко му е наред.

Петко, направи един кадър с апарата в JPG и един RAW и без да пипаш нищо по тях, ги качи в dox.bg и дай линк да видя информацията в тях. Без доказателства няма как да твърдиш че е на 221 кадъра и че е нов и че не е рефърбишд с ресетнат каунтър.

Публикацията е редактирана (09-06-11 11:02)
Дата:   09-06-11 13:16

dreamer , нещо за вас ?????? Не,грешка сте !!!
Успех на продарвача ![shtrak] Добър апарат на добра цена !
Дата:   09-06-11 19:23

Колега за 400 лева можеш да вземеш Pentax *ist в добро състояние. А кадри с К200 сигурно има стотици хиляди в нета. Предпочитам потенциален купувач да си направи сам кадрите и да си прецени, иначе само му качвам брояча.
Дата:   09-06-11 19:47

Дай ми един РОУ файл, искам доказателство за това че, апарата не е влизал в сервиз за освежаване и за да видя точния брой на затвора. 1 кадър няма да ти счупи затвора, нали?
Автор: Славов   
Дата:   09-06-11 23:40

Има ли гаранция апарата?
Дата:   10-06-11 11:53

Колеги бяхте прави - цената беше твърде висока за този модел и трябваше да го дам за 730. Ако някой търси, ще ми пратят май още един К200.
Гаранцията важи за Швеция.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена