Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 D5000 / D40 / D90 или подобен ЗАКУПЕН
Автор: -EnchanteD-   
Дата:   27-03-11 13:20

Здравейте! Търся да закупя Nikon D5000/D40/D90/D3100 или подобен род entry level (като това не се вписва добре за D90-ката) dSLR. Изискванията, които имам към евентуалните оферти са няколко, като е възможно договаряне:

1. Най-голямо предимство има остатъчната гаранция
2. Възможност за проба преди сключване на сделката - иска ми се да видя дали "ще си паснем" с техниката - размери, захват, тегло..
3. Обектив - като за начало - китов, ако има друг (примерно 55-200) вече ще говорим допълнително.

Цената, която съм готов да дам за тяло+обектив(и) е 1000. Дребни промени нагоре-надолу са възможни, в зависимост от офертите.

Намирам се в София, така че ще гледам с по-добро око на офертите от тук.

Евентуално сходни предложения от Canon-ските модели също няма да подмина.

За контакти:
1. Лично съобщение
2. Тук, в темата
3. Мобилен ......

Re: D5000 / D40 / D90 или подобен + обектив
Автор: iva_drag   
Дата:   27-03-11 14:05

ЛС

Автор: van4o94   
Дата:   27-03-11 14:08

Браво! Много добре написана обява! Успех в търсенето [smile]
Автор: dashikov   
Дата:   27-03-11 16:53

Добре написана обява, но ти препоръчвам да минеш през фотосинтезис или фотопавилион първо.Ще пробваш и канонска, и никонска техника.Ще определиш 1-2 тела и вече можеш да конкретизираш обявата.Иначе сега може да получиш 100 оферти.Консултацията, която ще получиш евентуално от продавача също ще е малко или много пристрастна.С пробата на техниката по този начин елиминираш и доста продавачи, т.е стесняваш собствения ти избор, защото не малко хора няма да желаят да прекосят София, за да видиш ти дали ти е удобен фотоапарата....
Успех.
Автор: -EnchanteD-   
Дата:   28-03-11 10:38

Благодаря за добрите думи и съвети, момчета. С хората в Синтезис-а ще се видя довечера, ще понамаля малко бройката на търсените апарати, макар че всички са в един клас - търся си апарат за начинаещ, така че изброените са си точно на място (:

P.s. dashikov, ясно е, че за пробата на техника в София аз ще ходя до където се уговорим с продавачите, няма да ги разкарвам тях, я :)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена