Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Пентакс ист ДС
Автор: Isildur   
Дата:   10-02-11 13:29

Здравейте колеги, Продавам доста изгодно комплект Пентакс истДС + китовият обектив 18-55 + СД карта 2 ГБ + комплект батерий за 350 лв. всичко. Цената не подлежи на коментар. Апаратът няма никакви козметични забележки. Единственият дефект на апарата е че от седмица две насам хаби комплект батерий за около 5 снимки :-) Според един сервиз до който се допитах този дефект се отстранява за около 50 лв. За контакти или на чино съобщение или на телефон 0886 220 772 Иван Левтеров.

Отговори на това съобщение
 Re: Пентакс ист ДС
Автор: kkkolelo   
Дата:   10-02-11 14:12

Ха, много ми интересно, кви са тея 50 лв къде отстраняват т.н. дефект ... И аз го имах проблема (к100д) докато не си взех нов комплект 4 батерии и микропроцесорно зарядно ... POWEREX MH-C9000 От конвенционалните зарядни дълго (2 год) карах със Саньо, но след това взех и др и си развалях батериите ...[smilie7]

Автор: Isildur   
Дата:   10-02-11 17:05

Нямам никаква идея колега, факт е че имам 3 чифта по 4 батерий, зарждам ги с едно и също зарядно и никога не съм имал проблеми до преди седмица две. Апарата изкарваше към 4 дена усилено щракане тайка да се каже :-) В батерийте съм сигурен че не от тях, на сапунерката нямат проблем...

Автор: ZENON   
Дата:   10-02-11 17:44

Аз се извинявам, че се намесвам, но колега каква е тази дума "батерий", айде опитай се да я произнесеш и ще легнеш от смях. Даже император Батерий няма до колкото ми е известно, Тиберий обаче има.

Up от мен.[smilie24]

Автор: kkkolelo   
Дата:   10-02-11 18:31

Същия случай при мен. Имах една сапунерка Цанон 620, на нея прим 100 снимки съм направил след месец го ползвам, пак са пълни. А тук след 6-7 снимка ми казва че са празни. Взех си нови, заводски заредени изкараха поне 150 снимки прим и после зарядното им разказа играта. Ами минал му е живота на туй зарядно, често като гледам комплект 4 батерии със и без зарядно разликата е има няма 5 лв [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР