Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 2 бр. LP-E6 (х2100 mAh всяка) чисто нови батерии за CANON 7D и CANON 5D MARK II
Автор: rumbafoto   
Дата:   21-08-10 18:53

Батериите за тази си цена са разбира се НЕОРИГИНАЛНИ!
Подробностите следват.

Отговори на това съобщение
 Re: 2 бр. LP-E6 (х2100 mAh всяка) чисто нови батерии за CANON 7D и CANON 5D MARK II
Автор: rumbafoto   
Дата:   21-08-10 19:48

2 бр. LP-E6 (х2100 mAh всяка) чисто нови евтини НЕОРИГИНАЛНИ батерии за CANON 7D и CANON 5D mark II + зарядно към тях + адаптор за кола (12V), (внос от Англия)

Цена - 90 лв.

Намират се в София, но при нужда изпращам с Еконт.

ВАЖНО е да допълня за да е ясно и всеки сам да си прецени, че НЕ могат да се зареждат с оригиналното канонско зарядно, затова си имат тяхно специално и освен това апарата НЕ индикира колко ток има в батериите- това са батерии без чип просто, но пък на много ниска цена, над 3х по-ниска, компенсираща тези неудобства! Лично аз ползвам точно такива от почти половин година със 7Д и изобщо НЕ ми се налага да използвам оригиналната, която издържа по-малко от тях, защото е 1800 mAh. Тези наистина са много мощни!!! Правя с едно зареждане на батерия по около 1000-1200 кадъра без проблеми, дори и повече[smilie24] и направо забравям, че изобщо трябва да се сменят батерии [smile] !!! Лично аз съм много доволен от тях, а и останалите колеги, които вече си закупиха такива са много доволни от тях! :)
Батериите са екстра за тази си цена, като се има предвид, че 2 оригинални канонски батерии в магазина са 300 лв. (по 150 лв. едната). Ако някой толкова не може да прежали гореспоменатите недостатъци за съответната цена и изключително държи на оригиналните- без проблеми мога да му поръчам и оригиналните Канонски, на цена по-ниска от тази в магазина естествено! :)

За въпроси, тестове и закупуване тел.: 0898 543 153 или 0885 91 35 36, следобяд или вечер до 24ч или на лично,
Румбата

Re: 2 бр. LP-E6 (х2100 mAh всяка) чисто нови батерии за CANON 7D и CANON 5D MARK II
Автор: filadendron   
Дата:   22-08-10 23:01

цена на 1 брой батерия и зарядно ? че вече имам една неоригинална която за която нямам зарядно ще ми станат 4 батерии ще се чудя какво да ги правя...

Автор: tedi777   
Дата:   22-08-10 23:12

[smilie24]

Публикацията е редактирана (06-09-10 18:59)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР