Автор: rumbafoto
Дата: 21-08-10 19:48
2 бр. LP-E6 (х2100 mAh всяка) чисто нови евтини НЕОРИГИНАЛНИ батерии за CANON 7D и CANON 5D mark II + зарядно към тях + адаптор за кола (12V), (внос от Англия)
Цена - 90 лв.
Намират се в София, но при нужда изпращам с Еконт.
ВАЖНО е да допълня за да е ясно и всеки сам да си прецени, че НЕ могат да се зареждат с оригиналното канонско зарядно, затова си имат тяхно специално и освен това апарата НЕ индикира колко ток има в батериите- това са батерии без чип просто, но пък на много ниска цена, над 3х по-ниска, компенсираща тези неудобства! Лично аз ползвам точно такива от почти половин година със 7Д и изобщо НЕ ми се налага да използвам оригиналната, която издържа по-малко от тях, защото е 1800 mAh. Тези наистина са много мощни!!! Правя с едно зареждане на батерия по около 1000-1200 кадъра без проблеми, дори и повече и направо забравям, че изобщо трябва да се сменят батерии !!! Лично аз съм много доволен от тях, а и останалите колеги, които вече си закупиха такива са много доволни от тях! :)
Батериите са екстра за тази си цена, като се има предвид, че 2 оригинални канонски батерии в магазина са 300 лв. (по 150 лв. едната). Ако някой толкова не може да прежали гореспоменатите недостатъци за съответната цена и изключително държи на оригиналните- без проблеми мога да му поръчам и оригиналните Канонски, на цена по-ниска от тази в магазина естествено! :)
За въпроси, тестове и закупуване тел.: 0898 543 153 или 0885 91 35 36, следобяд или вечер до 24ч или на лично,
Румбата
|
|