Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 временно не
Автор: solar_sea   
Дата:   16-09-09 17:18

[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: solar_sea   
Дата:   16-09-09 17:21

Никор 50мм ф.18 АД-Д + Вивитар 70-210 ф/3.5 МФ + Raynox DCR-150 + Тиристорна светкавица

50-ката е в идеално състояние, няма белези от употреба. С кутията, картон, капачки. Мисля, че има и гаранция. Цена: 140лв

Вивитара - има малко белези по металния корпус, оптиката е перфектна. Внимание - има мерене, потвърджение на фокус и автоматична бленда само на никонски тела от по-висок клас (д200 и нагоре). Цена: 130лв (купен от тук за 140 преди няколко седмици)

Райнокса - макролеща +4.8 диоптера. Ползвана само няколко пъти, с капачки и универсален адаптер. Цена - 45лв.

Светкавицата - Cobra Dedicated LCD. слот за 5 батерии, зуум от 28-85, пълно въртене нагоре и настрани. Ръчна настройка на блендата и исо, след това светкавицата си мери сама. Купувана от BotsRevenge, на не повече от 100 снимки с мен. Цена: 50лв!

Намират се в Пловдив - за контакт ЛС
С куриери не ми се занимава - идвате, гледате, плащате, давам го :)

Причина за продажбата - типичната спешна нужда от средства, пък и не снимам много с тези :)

Публикацията е редактирана (16-09-09 21:43)

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР