Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 FUJI S7000
Автор: ozzy_az   
Дата:   20-02-09 12:36

Продавам FUJI S7000 6.3 мегапиксела с интерполация до 12 [smile] Апарата е ползван около 9-10 месеца и ми изписа на дисплея ZOOM ERROR. Предполагам, че грешката е в моторчето на обектова и ремонта струва не повече от 40-50 лева при правилния човек. Продавам го с адаптер за филтри и лещи 55mm и комплерт зарядни батерий UNOMAT 2600Ah. Уптване, кутия, колан и всичките му салтанати, с които се продава в магазина.

ISO от 200 до 800, слот за външна светкавица, ръчен режим със скотости от B (15 сек.) до 10000 и бленда от 2.6 до 8

Идеален фотоапарат за някой, който започва да се занимава с фотография. Има страхотно МАКРО което по мои наблюдения е под един см. Всички снимки на профила ми са правени с него преди да се развали [smile]

Цена 260 лева [smilie6]

...... - Ники гр.София

Отговори на това съобщение
 Re: FUJI S7000
Дата:   20-02-09 12:41

и другият ми телефон е 0885 05 59 71 за тези които са на М-тел пък и ако другият не отговаря :)

Благодаря за вниманието[smilie5]

Автор: divpetel   
Дата:   20-02-09 12:51

голям оптимист си, брей ;)

[smile]

Дата:   24-02-09 15:00

divpetel написа:

> голям оптимист си, брей ;)
>
> [smile]

съгласен съм [smilie3]

цената е 200 лева [smile] надявам се като я смъкна да има интерес, а може и бартер за нещо друго с доплащане от моя страна [shtrak]

Публикацията е редактирана (24-02-09 15:01)

Автор: divpetel   
Дата:   25-02-09 00:46

трябва първо да отстраниш повредата, според мен ;)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР