Автор: aleksi77
Дата: 04-12-08 09:56
Привет ppopow, не ми се иска да спамя темата на колегата но се чувствам длъжен да споделя някои неща: нямам претенции да се наричам "фотограф', съвсем отскоро се запалих, регистрирах се тук, купих си разни неща и вече разбирам защо колеги се изказват неласкаво относно обстоятелството в какво се е превърнал този форум. За двата месеца, в който съм участник тук се сблъсках с човек(явно военен), който продава поръчани за армията фотографски неща и който всички тук наричат "Изключително коректен", също и множество наркоманизирани младежи, които продават кои знае от къде придобита техника и всички тук са доволни, щото са направили "сериозна сделка" Та да се върна на твоята хаплива забележка: Реакцията ми към новата цена, обявена за обектива е продиктувана от обстоятелството, че преди седмица беше предложен за 400лв, след уточняващи въпроси аз предложих 350, беше ми казано че ако прибавя 20лв. отгоре го отнасям и съответно нямаше сделка. Не оспорвам правото на собственика сам да определя новата цена, но и аз имам право да се изненадвам от нея, нали така. Още един път се извинявам на pavel5044 за спама, повече няма да го правя
|
|