Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Provavam Canon 20d+Grip
Автор: krumstoev   
Дата:   22-11-08 18:23

Prodavam zapazeno tialo na Canon 20d i gripa za nego.Kamerata e v otlichno sastoianie.Koito se interesuva ot cenata moje da se svarje s men na tel.0888 506 303 ili mail:krumstoev@abv.bg.
P.S.Ne sam napisal cenata koitato tarsia zashtoto moje da se dogovaria i zashtoto ima vsiakakvi hora koito biha samo komentirali i se poluchava neshto kato forum pak az iskam da ia prodam ,a ne da mi obiasniavat kakva kamera ,kolko mnogo i iskam i blablabla.

Отговори на това съобщение
 Re: Provavam Canon 20d+Grip
Автор: Славов   
Дата:   22-11-08 18:30

И какво толкова ако напишеш цената тук.....
Ти като видиш нещо скъпо на някоя витрина влизаш ли да го коментираш.....
Лично аз, ако видя цена, която ми е висока я коментирам само на лични с продавача......
Ай пращай цена и снимки на желязото на slavov90@abv.bg.....
и успех с продажбата.

Re: Provavam Canon 20d+Grip
Автор: krumstoev   
Дата:   22-11-08 21:17

Kamerata e v Sofia.Cenata e 900 lv.Prodava se samo komplekt.Gripa ne se prodava otdelno/prosto ne mi triabva otdelno/.Kadrite ne sam gi proveriaval ako niakoi se interesuva moga da mu pratia kadar da go proveri.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР