Автор: s_tongue
Дата: 30-09-08 08:45
Търся си варио телефото обектив, който да може да пасва на Канон ЕОС телата.
Идеята е да е нещо, което да мога да си позволя, с добро съотношение цена-качество. И чието фокусно разстояние е между 50 и 300мм, без значение какво точно, стига да се ограничава в тези граници, понеже си имам и обектив, който покрива фокусни разстояния до 80мм.
Автофокуса... мисля, че е ясно. Разбира се, ще е добре да е бързо, но понеже нямам голяма база на сравнение, можете и да ме излъжете в тва отношение, хаха.
Сумата, която мога да отделя е 180 лева, като предимство, разбира се, имат пълни комплекти обективи с по някое аксесоарче (примерно с всичките си капачки, със сенник или филтър без някоя друга капачка ) и т.н.. :)
Ясно е, че с така изложените критерии, броя на предложенията силно намаля, но скоро едва ли ще имам възможност да си позволя друг обектив, за това търся нещо, от което да остана доволен и да ми върши работа поне година-две. :)
Очаквам вашите предложения. Благодаря!
А, забравих да добавя, че мога да приема и варианти за други байонети със съответния преходник или поне насоки от къде да намеря такъв Ззабележка - т Пловдив съм, и това да се знае; приемам и пратки от други градове, след като предварително ми бъде обяснено по-подробно за състоянието на обектива или ми бъде показан по-детайлен снимков материал. За разходите по доставките ще се разберем в последствие. :)
|
|