Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам UMPC Gigabyte U60
Автор: jimmy   
Дата:   15-09-08 18:34

Продавам UMPC Gigabyte U60
1.2 Ghz, 768 MB RAM, 40GB Hard Drive, Bluetooth, Card Reader, Web Cam, 6.5 TFT Touch Screen, WLAN, Audio, Windows XP Home лизенциран, Qwerty клавиатура.

+ допълнително Докинг Станция - дава Lan възможност и е удобна за работа на бюро и TV Tunner с антена.

Книжки, дискове, кутии - всичко е налично.

Купих го преди 3 месеца, но съм го ползвал 3-4 пъти само, в идеално състояние е. Имах някакви идеи да го слагам в колата, но ме домързя и май няма да стигна до там и така си стои.

Цената на комплекта е 950лв. Може бартер за нещо смислено (в момента ме блазнят разни осветлениица или никонски твърди обективи). Гаранцията си важи до средата на 2009. (мисля е една година като цяло). Нов комплекта струва към 1250лв на магазина.

Продукта може да се види на сайта на вносителя тук: http://vali.bg/?group=&article=7067&...le_content.php

За контакти на ЛС. В София е.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР