Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся Panasonic DMC-FX30
Автор: kalmara   
Дата:   20-10-07 00:44

Привет. Търся си цифрово фото Panasonic FX30 (по възможност черен...или тъмно син май е модела), който има някое за продаване да пише в темата за да се разберем, или ICQ ....... (но не го пускам често)

Отговори на това съобщение
 Re: Търся Panasonic DMC-FX30
Дата:   21-10-07 17:10

Може и бартер за TZ-1, със евентуално доплащане, защото не знам колко пари вървят нови FX30...някой може ли да ми подскаже някои онлайн магазинчета да разгледам ?
[shtrak]

Публикацията е редактирана (21-10-07 18:20)

Автор: vladihg   
Дата:   21-10-07 18:42

[smilie10] От трън та на глог[smilie10] Не си струва усилиетоhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/508.gif
ТЗ1 е по-добър от ФХ30[smilie11]

Автор: vladihg   
Дата:   21-10-07 18:46

Снимал съм доста с ФХ 50 и останах много разочарован от тоя прехвален модел - посредствена работа.[shtrak]

Дата:   21-10-07 21:23

Aбре много ми е голям тоя тз1...тва 300 грама нищо не са си. [smilie23]
Иначе FX-a...просто тоя ми хареса от по-лекичките модели, вие какво бихте препоръчали ?
Принципно ми е важно да е панасоник...да е широкообективен 28мм, 5mpix са ми достатъчни...и видеото да е от по-големшките. [smilie5] 640x480/30fps (пък ако има и широкоекранното 848x480 - още по-добре)

По-голямшкото дисплейче отзад също не е за изхвърляне.

ЕДИТ : Като гледам списъка със панасоници във dpreview.com май само FX са широкообективните...Другите варианти са LX1/2, ама пък тея много скъпи...или TZ2 ако си намеря да бартеросам моя с някой лев отгоре.

Публикацията е редактирана (21-10-07 21:28)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР