Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Тъп въпрос - selphy CP510
Автор: I4ko   
Дата:   12-06-07 14:54

Здравейте,
не се сърдете но имам много тъп въпрос.

Имам нещо набедено за сублимационен фотопринтер - Canon Selphy CP510. Купих го преди година и половина заедно с една a430-ка която замина при родителите да си щракат.

Туй нящо не съм го ползвал никога, дори не съм го включвал. Ко да го правя - като гледах консумативите които на запад са 140бр за кажи речи 45 кинта или по 30 стинки на снимка тука бяха нещо от порядъка на 100 кинта ако ги има изобщо. А и доколкото разгледах някакви демота не ми харесаха.

Сега само седи и ми зема място - да взема да го продам за 80-90 кинта (дали не са много); да си го държа и да се опитам да търся консумативи на нормални цени и да пращам снимките на бабите, те и без това не виждат, или да го дундуркам например за да му ползвам за нещо адаптерчето?

Знам че въпроса е тъп, ама ако някой е в настроение да каже.

Отговори на това съобщение
 Re: Тъп въпрос
Автор: beliot   
Дата:   12-06-07 14:58

Ами ако не го ползваш по добре го продай. Все ще му вземеш някой лев. Иначе принтерчето не е лошо но консумативите идват малко скъпичко.[beer]

Re: Тъп въпрос - selphy CP510
Автор: konsultp   
Дата:   12-06-07 18:05

Нов във Фотопавилиона е 99 лв.с ДДС и гаранция!

Автор: asahi   
Дата:   13-06-07 00:43

Този модел от стоене не се разваля.
Цената, обаче, пак си пада.

Автор: sheriff   
Дата:   13-06-07 19:52

Ако решиш - измисли цена и я кажи, може да го взема. Чудех се преди седмица дали да не си купя такъв и се отказах, но все пак...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР