Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 продавам Фуджи ФайнПикс 9500
Автор: батя   
Дата:   13-03-07 08:50

Купих го преди месец от Техномаркет.Направил съм не повече от 300 кадъра.Към него взех и зарядно Саньо+4бр. батерий/зарежда за час и половина/,4бр. батерий Дюрасел,2бр. флаш карти по 2ГБ.,128ГБ,чанта ЛавПро,стативче/тринога/.
Цената на апарата беше 1159,на зарядното 79,допълнителните батерий 30,картите-общо 150,чантата 35,стативчето 15.Всичко това на цената на апарата.Моля да се обаждат само хора които могат да купят.Всякъкви иронични мнения и предложения запазете за Вас.По евтино няма да го дам,той на практика е чисто нов.......-Милен.Продавам още Канон С1/не ми работи латиницата,извинете/-350лв.,не зная на колко кадъра е,използван е година и половина но съвсем любителски,не съм фотограф.Имам и Канон Ц50-280лв.Продавам още тонклони ДжейБиЕл,модел АТХ60,на 8 месеца са,с опаковките,гаранционните карти,като нови са,цена 750 лв. за комплекта.

Отговори на това съобщение
 Re: продавам Фуджи ФайнПикс 9500
Автор: asahi   
Дата:   13-03-07 08:55

Кой е Батерий?

Автор: fobo88   
Дата:   13-03-07 09:01

Я го знам бе - братовчед на Чугуний е[thankyou]

Автор: Bumerang   
Дата:   13-03-07 09:10

Бързо му се нарадва -1 месец:-)))

Автор: apollo   
Дата:   13-03-07 10:04

Сапун без стабилизация на цената на ДСЛР... звучи гадно ама е така[smilie8] [smilie5]

Автор: j_mironski   
Дата:   14-03-07 10:36

На тази цена ще предпочета от магазина да е
От къде да зная как си го ползвал пък ако ще и на 30 кадър да
Пък и на техномаркет да им имам гаранциите

Само за справка едно такова сапунерче се продаде на скоро за 550лв
Пък и на кой му дреме ти колко си дал въпроса е колко можеш вече да му вземеш

Успех в търговията[smilie24]

Автор: батя   
Дата:   01-04-07 16:18

Абе цървуланковци с цървуланковци,що не си е..... м.....?Мноо сте отворени!С 2 кинта в джобовете,търсите под вола теле!Кат' можете да си намерите без пари,купувайте си,не ви карам да ми звъните.А относно оня с 'гаранцийте на Техномаркет',на тебе данеби директно чорбаджията на Канон индъстри да ти подписва гаранционната карта?

Автор: j_mironski   
Дата:   01-04-07 16:53

Ей отворко не си позволявай такова държание във форума. Това да не тие квартална кръчма.
Първо си напиши обявата като хората, тогава гледай кой какво има в джоба, пък и като те гледам какво си си купил си мисля че ти май нямаш и 2 кинта в джоба
[smilie25]

Автор: gianev   
Дата:   01-04-07 17:40

Новия модел на апарата - S9600 които има значителни подобрения на павилиона е 899 с ДДС

Автор: gecata   
Дата:   01-04-07 19:24

Клиентът е цар бре СЕРСЕМ!
С това обръщение "ЦЪРВУЛАНКОВЦИ" в този форум си, "осъждаш" апарата на "Вечно твой" [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Публикацията е редактирана (01-04-07 19:25)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР