Автор: pasha
Дата: 12-03-07 19:22
Относно Фуджито и Сонито - клиповете на С7000 са много под нивото на качеството на В-3 - не го казвам просто така а от опит - когато още си имах Сонито един приятел беше с това Фуджи и сме снимали двамата доста. А относно какво му е хубавото на това Сони - ами както Металиста каза лазера - винаги ама винаги точен фокус, винаги чиста и ясна картина, качеството на снимките на това Сони винаги ме е очароало! Силна светкавица за класа си. Малко щум. Възможност да се ползват едновременно сони мемори стик и копмакт флаш карта /от едната на другата превключваш с копченце/ богат набор от ръчни настройки, супер яко макро, възможност да снимаш или да композираш при нулева осветеност /не съм го срещал при други марки апарати но сигурно има/ стабилна батерия - над 300 снимки с включен дисплей, а да - много качествен дисплей, относно файловите формати Металиста е пропуснал да спомене, че освен джепеге-то и рал потдържа и Тиф формат, 4Х оптично, ако напаляш резолюцията зоома може да отиде до 19 без да влошава особено картината, много удобно метално тяло много приятно на пипане и още и още!!! Абе за мен това е перфектната сапунерка и винаги ще съжалявам, че я продадох!!! Планирам пак да си купя ако намеря! За качеството влез в профила ми - първите 2 страници от снимките са снимани с такъв. Имай в предвит, че не съм фотограф и на места дори развалям снимките с фотошопа - не ме бива, кво да правя!!!
|
|