Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам: SONY DSC-V3, Купих си
Автор: METALISTA   
Дата:   11-03-07 22:38

Търся да закупя въпросния фотоапарат. Цената ще зависи от това с какво състояния е апарата и съоветно какви аксесоари вървят с него. Еми това е очаквам преложения.

п.с. Принципно на алатернативи не съм съгласен, но ако има такива с радост ще ги приема.

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам: SONY DSC-V3
Автор: pasha   
Дата:   12-03-07 01:08

Много добре си се насочил!!! Имах такъв - невероятен апарат!!! Вече за съжаление нямам но мога да ти предложа Sony DSC-V1 + 1GB карта в перфектно състояние. Пиши ако имаш интерес.

Дата:   12-03-07 07:38

pasha V1 също е добър апарат, ама има един кусур (поне за мен де)не може да прави клинчета с 30fps. А и дизайна на V3 много ми допада, а друг апарат с подобна фукциналнос, дизайн, компактност и не тежащ над 0,5кг не съм си харесал до сега.

pasha Все пак пиши едно ЛС колко пари му търсиш на твоя V1.

п.с. Обявата ще е валидна до около 20 април, давайте предложения [smile]

п.с. Забравих в първия пост да спомена за предложенията: тук в темата, на ЛС, мейл metal_maniac@abv.bg или ICQ 343-397-234

Автор: divpetel   
Дата:   12-03-07 16:22

kakvo mu haresvash tolkova na tozi aparat?

Дата:   12-03-07 17:14

divpetel аз фотография много много не разбирам, а и не съм се занимавал де :) Та какво му харесах ли, ами:
1. Може да снима клипчета с 30 кадъра и няма ограничение за големината им (до напълване на картата).
2. Фокусиране с лазер снимане в нощен режим.
3. Компакността му спрямо модели с подобни характеристики.
4. Снимане в режим RAW.
5. И не на последно дизайна му.

divpetel ти кой модел предлагаш като алтернатива ?

Автор: divpetel   
Дата:   12-03-07 17:20

ne znam chovek, az v momenta prodavam edno fuji s7000 koeto:

1. pravi klipcheta bez ogranichenie
2. snima dosta dobre i na tumno
3. kompakten e
4. snima bez kompresiq osven w raw i v tiff format
5. ima mnogo, ama naistina mnogo qk dizajn

nakratko tova e, vij v dpreview.com mislq che imashe revju na aparata. ako ti haresa, pishi ...

pozdravi,

Дата:   12-03-07 18:59

divpetel Дам това фуджи ми е алтернативата но все пак отстъпва на сонито по доста параметри.
фуджито сонито
- 6МР + 7,2МР
- 597 g + 390 g
- 121 x 82 x 97 + 120 x 57 x 69 (прибрани)
- 121 x 82 x 129 + 120 x 57 x 78 (в действие)
- LCD 1,8" + LCD 2,5"
Не твърдя, че фуджито няма плюсове спрямо сонито просто на мен това ми се набива на очи, а и не съм толкова добре запознат с фотографската техника.

п.с. Абе наумил съм си да си взема тва сони, това е най-големия проблем [smilie8] не, че твоя апарат е лош даже напротив. Успех с продажбата на фуджито[smilie24]

Дата:   12-03-07 19:22

Относно Фуджито и Сонито - клиповете на С7000 са много под нивото на качеството на В-3 - не го казвам просто така а от опит - когато още си имах Сонито един приятел беше с това Фуджи и сме снимали двамата доста. А относно какво му е хубавото на това Сони - ами както Металиста каза лазера - винаги ама винаги точен фокус, винаги чиста и ясна картина, качеството на снимките на това Сони винаги ме е очароало! Силна светкавица за класа си. Малко щум. Възможност да се ползват едновременно сони мемори стик и копмакт флаш карта /от едната на другата превключваш с копченце/ богат набор от ръчни настройки, супер яко макро, възможност да снимаш или да композираш при нулева осветеност /не съм го срещал при други марки апарати но сигурно има/ стабилна батерия - над 300 снимки с включен дисплей, а да - много качествен дисплей, относно файловите формати Металиста е пропуснал да спомене, че освен джепеге-то и рал потдържа и Тиф формат, 4Х оптично, ако напаляш резолюцията зоома може да отиде до 19 без да влошава особено картината, много удобно метално тяло много приятно на пипане и още и още!!! Абе за мен това е перфектната сапунерка и винаги ще съжалявам, че я продадох!!! Планирам пак да си купя ако намеря! За качеството влез в профила ми - първите 2 страници от снимките са снимани с такъв. Имай в предвит, че не съм фотограф и на места дори развалям снимките с фотошопа - не ме бива, кво да правя!!! [shtrak]

Дата:   14-03-07 21:36

Никой ли не няма желание да се раздели със старото си Сони? Айде давайте го насам не се блъскайте. [smilie5]

Дата:   15-03-07 13:05

Metalista - защо не помислиш дали не можеш да го измислиш да си поръчаш от щатите по някакъв начин. Там излиза към 400$. На мен моето ми излезе 414$ от eBay заедно с карта 512MB на Sony всичко чисто ново. Тук на моменти чета, че и Павилиона предлагал такива услуги но не знам при какви условия. Така или иначе дори и да намериш в България 2-ра ръка едва ли ще ти го дадат за под 700 лв. Така мисля. А за V1-то искам 500, като го давам с карта 1GB и калъф. Между другото едно момче предлагаше V3 но не знам дали го е продал. Мисля, че му имам мейла - ако искаш мга да проверя - доколкото си спомням му искаше 750лв.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР