Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     всички  напред  последна
 Очаквайте промени в базара
Автор: admin   
Дата:   11-01-07 13:03

Предупреждаваме за пореден път, че базара е място за продажба на лична употребявана техника, а не за правене на бизнес от хора, които внасят системно техника. Ще има известни оптимизации в базара, а всички обяви за нова техника от търговци ще бъдат изтривани.
 Re: Очаквайте промени в базара
Автор: nabis   
Дата:   11-01-07 13:16

адмирации[smilie24]
Автор: ivan.draganov   
Дата:   11-01-07 13:24

[beer] [beer] [beer]
Автор: valjo   
Дата:   11-01-07 13:46

Предлагам да се използва случая и да се помисли дали да не се направят директории в новата форма на базара, както е в албума, като се наименуват директории на по-важните производители на фототехника и фотопринадлежности, и да има една директория "други".
Може да се направят и поддиректории по друг признак - например използван формат.
Най-малкият положителен ефект, който ще се постигне, е че ще се спести време на заинтересования купувач/продавач.

Публикацията е редактирана (11-01-07 13:52)
Автор: ecobo   
Дата:   11-01-07 13:52

Монополистите оказват натиск - искат завинаги да си останат монополисти. Това обаче е невъзможно и на теория и на практика... [smilie5]
Автор: tinman   
Дата:   11-01-07 13:53

Пак много тъпо! Напоследък ви тресе яко тъпотията. Вчера краковете днес това...
Автор: canonio   
Дата:   11-01-07 13:53

И рейтинг на продавачи и купувачи....
С линкове към темите, където са се ос*али..

[smilie9] [smilie9] [smilie9]
Автор: fobo88   
Дата:   11-01-07 13:58

Ще трябва да се назназначи на щат "Заличител"[beer]
Дата:   11-01-07 13:59

Кое е тъпо Тинман, някой да си прави безплатна реклама, а ФФ да купува втори сървър за 5000лв, това ли е тъпото ? Ела плащай ти разходите по сайта и после давай акъл кое е тъпо и кое е умно.
Базарът е безплатен за всички обикновени потребители и служи за покупко-продажба на употребявана техника. Базарът не е място за безплатна реклама на фирми, нито пък е място за бизнес.
Автор: Тед   
Дата:   11-01-07 14:02

Проблемът е по-сериозен.
Тези с банерите отгоре плащат на сайта....ама не сис продават джунджурийте.

Другите не плащат за банера, а продават повече от тях.....

Джъмбо измяука преди няколко дена за това, не за свой а за чужд интерес, дебатирал ниските продажби.

Ами така е .... конкуренция...цени.
Форума ще се опитва да ги заличи [smilie25]

Fobo, погледнато другоче - поне личните съобщения ще си останат.

И гъвкавите обяви :
"като нов в кутия" хих;

Admin, ти откъде си купи щайгата и стъкларията, ха сега да те видя...?
Автор: loveforever   
Дата:   11-01-07 14:07

А не е ли разумно обявите за нова техника да продължат да същеуват, но срещу заплащане. Все пак и форумците имат полза от тях.
Дата:   11-01-07 14:11

Тед, тези с банерите отгоре плащат на сайта. Те си продават достатъчно добре. Те издържат сайта, за да го има и за да е безплатен за всички вас. Освен това те правят редовен внос и си плащат ДДС , и т.н. Разбира се, че няма да са съгласни да им се подбиват цените с контрабандна стока, на която не са платени данъци. Това е от ясно по-ясно. Ние пък не сме съгласни някой да прави бизнес на наш гръб, а ние да плащаме разходите.
Просто е.
Автор: dau   
Дата:   11-01-07 14:15

Админ то е ясно че имате разходи и трябва да се покриват, ама не може ли да се измисли някаква политика вместо да се заличават така...

нещо като абонамент за хората, които искат да продават тука нова техника внос ...
не е нужно да са банери просто да имат някакви права да постват какво предлагат... и да могат да се отличават по някакъв признак от другите обяви ...

мисля че ако вие решите какво вас ви задоволява може да има някакъв компромисен вариант, но не мисля че ще е от изгода за вас да ритате хора от които може да взимате пари просто преценете какви условия са ви угодни на вас

Аз съм за такива обяви във форума [smilie24]
Автор: Essenov   
Дата:   11-01-07 14:19

[smilie24]
Автор: velinp   
Дата:   11-01-07 14:20

на новите неща и акциз - като на ракията [smilie21]

Автор: GenaDP   
Дата:   11-01-07 14:22

Хъм? Че от где тея генерални заключения за неплащането на данъци? Аз като не давам пари за банер да не би да означава, че си вкарвам студийното оборудване по втория начин? Всъщност, даже и да искам - няма как да го вкарам нелегално...

Иначе оритването на рекламите е правилно. Аз затова тук си предлагам само вехториите. Апропо - като се интересува някой за конкретна стока, може ли да му я предложа във форума, или да ползвам алтернативните начини за комуникация?

Публикацията е редактирана (11-01-07 14:37)
Автор: alsash   
Дата:   11-01-07 14:22

[smilie11]
Автор: tinman   
Дата:   11-01-07 14:27

Ми нали затова сме тук ние потребителите, точно за тези обяви, по-евтините. Всеки може да погледне сайта на официалните продавачи. И изобщо смъсълът на всеки форум е да живее, да се развива, да се саморегулира, да бъде оставен на свободната воля на потребителите си, да бъде СВОБОДЕН от администриране, модериране, цензора. Другото е ШИТ!
Автор: hash   
Дата:   11-01-07 14:28

съгласен с дау.
Автор: fastman   
Дата:   11-01-07 14:30

бла-бла-бла!
Егати пък вносителите, тез дет плащат за банерите. Щом двама-трима, на дребно ги настъпват[smilie10] ! Смешници!!!!!!!!!!!!!
Автор: джъмбо   
Дата:   11-01-07 14:44

гледам че според някои изказвания монополисти са тези които имат офиси, създали са работни места, плащат ДДС и мита отделят пари за реклама и пари за бг преводи на инструкциите...
Автор: setix   
Дата:   11-01-07 14:44

Собствениците на ФФ искат рекламодатели, рекламодателите искат купувачи срущу рекламата си, купувачите иската по-евтина стока срещу парите си. Или накратко казано собствениците на ФФ искат пари. А тия дето продават "на сиво" не дават пари на ФФ. Е тогава нищо чудно. И аз да съм на място на собсвениците на ФФ ще постъпя по същия начин.
Автор: next_time   
Дата:   11-01-07 14:47

А ще се трият ли обяви на потребители от рода на:

"Търся да купя нелегално внесен без бандерол и акциз Д80 - за връзки на лични и меила"

?????
Автор: deniac   
Дата:   11-01-07 14:54

На мен лично не ми допада начина, по който вносителите и едрите търговци наводняват системно (разбирай ежедневно) базара с по десетина обяви една след друга. Една сутрин гледам, че почти цялата страница на базара е обзета от трима-четирима продавачи. Не ми допада и постояното прибутване на цели групи обяви. Аз лично нямам против продажбите на нова техника в базара, но поне всички артикупи да са в една обява, не в десет поредни.
Автор: hash   
Дата:   11-01-07 14:55

трябва да има баланс между интересите на собствениците (пари от реклама) и интересите на посетителите (апарати и обективи на по-ниски цени). много черно-бяло гледате без плавни тонални преходи :)
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     всички  напред  последна

Тази тема е затворена