Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за покупки от чужбина
Автор: Ninety   
Дата:   10-01-07 16:27

Искам за питам дали някой знае дали има сметка за се купува от чужбина през Интернет? Видях че цените са доста по-ниски от тука,но ако има мито стават други , а и как стои въпроса с гаранцията? Интересувам се от тяло за Canon EOS 350D.В нашите магазини цените са доста високи за този модел.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за покупки от чужбина
Автор: cheburashka   
Дата:   10-01-07 18:04

1. Трябва да намериш компания която доставя до България и не е от онези които после ти използват кредитната карта както си поискат за билети до Малдивите например.
2. Трябва да видиш колко струва доставката- виждал съм суми от порядъка на $100, така че трябва да се прецени дали си струва.
3. Трябва да се обяви цена за застраховане- ако е малка обявената стойност няма да те обмитят, но пък ако нещо се случи с пратката ти изгарят паричките.
4. Ако обявената стойност е по-голяма от $50 пратката подлежи на обмитяване (мито, ДДС и всички останали екстри) освен ако не е закупена от Евро Съюза.

Толкова от мен- ако някой се сеща друго да добави

Автор: mirko7   
Дата:   10-01-07 18:47

а как стои въпроса с кражбите от митничарите??

Автор: Digitalgab   
Дата:   10-01-07 20:11

Значи, миналата седмица купих едно нещо за 16 евро, човекът ми го праща с DHL за още 16 евро, станаха 32, банката ми взема 20 евро за превода и допълнителни, айде от 32 лева, станаха 100. Ами ако вземеш нещо скъпо тогава и мито, та затова фотографията е скъпо хоби и който иска да купува евтино и да смъква цените в тоя базар, нека се съобразява с реалните разходи.

Автор: asahi   
Дата:   10-01-07 20:31

погледни на ввв.пхотопавилион.цом

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР