Автор: Stim
Дата: 02-01-07 23:01
реших да довърша преустройството на арсенала си и пускам в продажба един от любимите ми обективи - EX 24-70/2,8 DG DF Aspherical за Канон.
Обектива взех втора употреба от съфорумец и съм го пазил като очите си (както и останалата си техника междувпрочем ) В момента обаче не намирам време за фотографията и реших да го продам, тъй като имам твърди обективи по дължината му, а стилът ми на снимане, до колкото имам такъв, не изисква гъвкавостта, която предлага Сигмата. По много форуми твърдят че в центъра е остър като Л-ката - предишният му собственик също го потвърди, каза че ги е сравнявал. Аз не съм, защото не познавам никого с 24-70Л. Веднъж си поиграх с 24-105Л само че нямах възможност да направя пряко сравнение, тъй като нямаше време, а и статив нямах . изглеждаха ми еднакви, но това нищо не значи, защото съм субективен в момента
аз съм го ползвал на 350д и на лента и ми допада резултът. особено когато нямам възможност да си взема цялата чанта това е обективът, който задължително е на тялото
за него купих и филтри, които се намират доста трудно, защото са на 82мм - ОЕС (CPL + ND2 + UV). те вървят в комплект с него. освен това си има и калъфка - оригиналната ЕХ за колан, както и картонената му опаковка
Цената му е 750лв. (обектив, филтри, опаковки..)
Публикацията е редактирана (02-01-07 23:03)
|
|