Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Малко помощ за монитор
Автор: karan4o   
Дата:   29-03-09 14:06

Здравейте,
имам следният проблем с монитора ми. Същият е филипс 22 инча ЛСД. Цветовете са му горе долу добре, избива малко синьото, но това не е толкова важно.
Проблемът е, че е мнооого ярък и това ме бърка сериозно. Както и да редактирам снимката, на него изглежда добре, но на друг монитор е отчайваща. Как мога да му намаля тази яркост, като се има впредвид, че контрастта и яркостта са му на минимум.
Ако някой може да ми го калибрира, също е едно добро решение.

Отговори на това съобщение
 Re: Малко помощ за монитор
Автор: landstar   
Дата:   29-03-09 14:30

РТФМ!

Автор: karan4o   
Дата:   29-03-09 14:50

Я поясни :)

Автор: ka7   
Дата:   29-03-09 23:01

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: dimoro   
Дата:   29-03-09 23:26

здравей!регулиране,както казват аматьорско,но върши работа.тоест без уред!от старт,долу вляво отиваш на сетингс,после на контрол панел,после на отер панел контрол-това се намира в ляво в заградено поле.и сега е най-важното отваряш АДОБЕ ГАМА.Това е система за регулиране на монитора.ако не можеш да се оправиш или имаш въпроси ми пиши на лични,защото съвсем случайно попаднах на въпроса ти и рядко влизам тук.по-вече съм в базара.имай предвид че съм любител в компютрите.и важно-компютара и монитора трябва малко да загреят,да поработят-особено ако е лъчев монитора.и второ на тъмна мека светлина се правят настройките.най накря ти се иска потвърждение за промяна и ако я оудобриш ти показва и разликата от предишната настройка.говорим за монитор,защото при лабтопа е друго МАЙ!ЛЕКА НОЩ!

Автор: tvk75   
Дата:   30-03-09 02:19

и аз имам Филипс, към него има диск със софтуер за калибриране на цветовете, върши работа донякъде,,,

Автор: prisonbreak   
Дата:   30-03-09 11:44

А защо си купи Филиопс?
[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »