Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с Capture one pro
Автор: k7   
Дата:   25-03-09 17:25

Значи проблема се появява в няколкото версий, които пробвах/3.7.1 ;3.7.6; 4.5.1; 4.6.1/.Когато отварям .NEF направо от картата всичко е ок, обаче, като направя copy/paste в някоя папка и после искам да отворя файловете ми дава или No file или Folder is empty.Използвам cardreader Sandisk ImageMate 12 in 1.Въпросният проблем се появи от самосебе си, без да са правени промени в настройките на програмата.

Благодаря на всички за отделеното време и мнения.

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с Capture one pro
Автор: alsash   
Дата:   25-03-09 20:36

хм......то неф добре ,ама версията дали поддържа тази камера?....ползвам този софт от години....невероятен е за мен!

Дата:   25-03-09 20:42

3.7.8.......д1х до д80

Автор: ecobo   
Дата:   25-03-09 20:45

никога не съм имал проблем
много яка програма [smilie24]

Дата:   25-03-09 20:46

Ами аз съм с Д200 и първо бях с 4.6.1, ама като ми направи тоя проблем опитах и с други и резултатът беше същия

Дата:   25-03-09 20:49

да....3.7.8 поддържа д200 и д300

Дата:   25-03-09 21:04

.....а изобщо ползвал ли си я някога...нека ти покаже някой...ако си от Варна -заповядай!

Дата:   25-03-09 21:58

Програмата си я ползвах редовно доста време, откакто излезе и успях да си намеря сериен номера да си я активирам.И при поредното отваряне ми показва, че в папката няма никого.Не бях изтрил файловете от картата и ги отворих директно от там с помоща на кардрийдър.Направих нови копия на файловете и пак не ми ги отваряше, а само от картата.И с всички следващи файлове копирани на харда не ги отваря, а само от картата.
Благодаря за поканата, но съм от Софията.Ще се възползвам , като дойде лятото ;)

Дата:   25-03-09 22:50

идея си нямам що ще да е....казваш...от самосебе си...[smilie8] ...трябва да има нещо ,я мисли...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »