Автор: batzeto
Дата: 12-03-09 10:33
Така и така сме в темата за Щатите, та и аз събирам сърмите за към БГ след 12 дена. Натъпкал съм чантата с електроника, да ме спират няма проблеми, всичко съм си купил от Австрия, през която летя
Гаранции-маранции ... говорим така, все едно на всички им се разваля техниката често,често... За мен това е най-малкото притиснение, знам че българина иска да се презастрахова винаги "да е спокоен", но наистина притиснения от този род са смешни. На колко от вас им се е развалил фотоапарата, обектива, лаптоп-а при правилна експлоатация преди първата година на ползване? На мен нито един път нищо, а съм сменил толкова джаджи, че магазин бих могъл да отворя с тях... чак пък такъв късметлия да съм не вярвам. Просто толкова много са качествените продукти в днешно време, че наистина почти никога не се стига до сервиз и въпросната гаранция. По-горе се коментира, че гаранцията в САЩ е надеждна. ДА! Така е, но по нашенско и с гаранция и без.. знаете процедурата ходене по мъките. Така, че пазарувайде на воля, все някой път и аз ще попадна на кофти бройка сигурен съм, но на фона на всички безпроблемни такива би било нищо, да не говорим, че и с гаранция пак аз ще съм си виновен и обвинен в неправилна експлоатация на продукта от оторизираните дилъри или сервиз.
За мито-то се разбрахме, да не се притеснява никой!
Имах идея да предложа във форума да помогна на някой съфорумец, като донеса я някое тяло, я обектив, но за съжаление идеята ми тотално отпадна след като се опитах да наредя личния си багаж и след като установих, че самия аз трябва да оставя 2 допълнителни куфара на хора, които ще ми ги донесат по-късно с идването си по БГ.
Имам обаче предложение, ако някой си търси мобилен телефон, ще нося 2 чисто нови НЕкодирани Nokia N96, закупени от Dell с фактури и всички принадлежности в комплекта + 2 microSD карти по 16ГБ (също неотваряни), както и два IPhone 3G (8 и 16GB), работещи с всякакви оператори, като 8ГБ е със турбо-сим приставка, а 16-ката не е кодиран никога и си работи със всички оператори без да има нужда от турбо-сим. А и един mp3 player Ipod Touch 8GB, който си е запечатан фабрично в кутийката. Ако някой се интересува да пише на лично и още на 24-ти може да се видим в София да си вземе нещата. Аз ще пусна и в базар-а оферта след време, но не съм на зор, а и има 10тина дни все пак. Цените ги казвам от сега, за да е ясно. Всичко със 100лв. по-евтино от цените в БГ на същата стока в магазина, като към Нокиите 16ГБ картата памет ще е подарък от мен, така и така няма какво да ги правя тия карти, иначе проверете цената на картата, тя само е над 100 лв :) Туй то ![[smilie24]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif)
Публикацията е редактирана (12-03-09 10:39)
|
|