Автор: ejko
Дата: 26-01-09 11:21
:))))) Текстурата на снимката дразни, всичко друго е в реда на нещата. Всеки от нас има лични граници, минаването на който го карат да не се чувства добре. На мен ми беше много гадно, когато тук се появи снимка на "раждането на новия живот" от изключително нестандартен ъгъл- централен!
Тогава наистина ми стана зле, но не наложих мнението и собствения си проблем на всички вас, а написах на админа, че лично аз намирам снимката за недостойна за сайт със съдържание касаещо изкуството.
Админите махнаха тогава снимката, но аз изключително съзнавам, че това си беше мой личен проблем и че до ден днеше раждането е може би единственото нещо, което ме ужасява по един особен детински начин.
Когато изразяваме мнение трябва много да внимаваме, защото мнението ни е изключително значимо, но не мисля, че трябва да му се приписва универсално- истинно значение. Това че за вас е гадно не означава, че е гадно. Много от снимите в този сайт искат да достигнат и да докоснат зритела и тази очевидно е успяла да докосне вас, но по различен начин. Именно това е целта на изкуството, макар, че точно тази малко непохватна обработка не мисля, че трябва да се дава за подобен пример, защото не заслужава...
|
|