Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 За сайта на "Фотосинтезис"
Автор: shiki   
Дата:   19-11-08 10:30

Магазинът, на "Фотосинтезис" е изключително уважаван от мен.Малко ми е далеко, но си заслужава пътя. Накупил съм сума ти неща от там. За сайта им обаче не може да се каже същото-тук може да кликнеш на всяка една реклама, за да влезеш, но къде? В момента не мога да видя артикули с цени. Когато работи пък е недобре конструиран(без да разбирам много, просто от погледа на потребител). Защо трябва да щракам на "промоции" за да видя стоките по видове? Там е място само за промоционални стоки и пакети. А когато не мога да ползвам сайта-щраквам на "Фото павилион". Не че и те не са симпатяги. А новият магазин е пълно разочарование! Отивам там с куфарчето парички и викам: Дай един Д700 да щракна, да сложа на компа и да видя за какво си давам парите. "Не може" - ми викат . Тоя апарат е от достатъчно висок клас, за да се върти безмислен километраж на него! Безмислен? Веднага отидох в стария магазин, направихме тестовете и похарчих от раз 8 500 лв. Котка в чувал за толкова пари не купувам! И мисля, че е добре сайта на фирмата да се пипне малко. Лично мнение и малко градивна критика. Все пак рекламират тук и снабдяват всички ни с качествена техника.

Отговори на това съобщение
 Re: За сайта на "Фотосинтезис"
Автор: kote   
Дата:   19-11-08 10:36

а така ,кажи им го[smilie5]

Автор: thefly_   
Дата:   19-11-08 10:36

в този ред на мисли: не посещавам сайта на фотосинтезиса поради простата прични, че ми разказва играта на очите с тези негативни буквички.

има понякога неща които ме интересуват да прочета. отивам, намирам, копи и бягай! после пейст в редактора и си ги чета спокойно :)

Автор: asahi   
Дата:   19-11-08 10:43

Ако маркираш текста става малко по-добре, но като цяло е кофти.
Дизайнери, кво да ги правиш?

Автор: nabis   
Дата:   19-11-08 10:47

Така построено изречението означава,че във Фото Павилион не сме дали да се щракне със Д700, така ли е или ?

Re:
Автор: danbi   
Дата:   19-11-08 10:49

Аз имам същото мнение за сайта на Фотосинтезис. От около година отговора е "правим нов сайт" [smile]

Аз пък си мисля, че точно апаратите от висок клас имат нужда от подобни демонстрации, защото все пак не са ширпотреба и се купуват от хора които знаят какво търсят. Но пък и Фотосинтезис и Фотопавилион в това отношение винаги са били точни. [smilie24]

Автор: danny_falin   
Дата:   19-11-08 10:58

дам, малко по-кофти е за четене отколкото светъл фон с черни букви, но не чак толкова гадно, лесно се чете, не мисля че е проблем за подобен сайт, това не е сайт за дистанционно обучение,
кофти е само, че няма като павильона, стоката с цените,
това според мен им реже много продажби, аз лично като не мога да видя там каквото ме интересува, ами ще отворя павильона, там всичко си е написано

Автор: lz1rar   
Дата:   19-11-08 11:03

Е да, пробни снимки, добре. А този който купи апарата после го купува нов нали???

Влизаш в магазин за нови коли и казващ на продавача:
- Ей, дай едно кръгче да видя дали ще ми хареса, за да си я купя.
Решението за мен е фотоапарат за тест.

Автор: Avi   
Дата:   19-11-08 11:07

праим сайтове на бартер за д700 и 14-24[smilie5]

Re:
Автор: dau   
Дата:   19-11-08 11:11

Ави ти не беше ли дизайнер?

и я праим сайтове за 5д мк2+ 24ТС [smilie24]

Автор: didesignbg   
Дата:   19-11-08 11:16

смъквам цената на аф-с 24-70[smilie5]

Автор: BOINK   
Дата:   19-11-08 11:19

така построено изречението точно означава че не са му дали на човека. без или. не са му дали. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   19-11-08 11:51

dau написа:

> Ави ти не беше ли дизайнер?
>
> и я праим сайтове за 5д мк2+ 24ТС [smilie24]

тцъ, аз съм директор :)

Автор: exile   
Дата:   19-11-08 12:05

Просто приемете, че в БГ уебдизайна нема да се оправи [smilie21]

Автор: legop4o   
Дата:   19-11-08 12:10

lz1rar написа:

> Влизаш в магазин за нови коли и казващ на продавача:
> - Ей, дай едно кръгче да видя дали ще ми хареса, за да си я
> купя.

Хм, всъщност в "нормалните" магазини за коли е точно така.. Никой не може да ти откаже тест драйв. Друг е въпросът дали имат специална бройка за тест или не.

Автор: glorious   
Дата:   19-11-08 12:17

напълно споделям мнението на shiki за сайта на синтезиса, това не е сайт на магазин. [smilie23]

това е причина да не съм ги сефтосал все още [smilie5]

Re: За сайта на
Дата:   19-11-08 12:17

Първо да отговоря на nabis: Както казах, в павилиона са сладури-и от там накупих доста. Не са отказали, просто на Синтезиса магазина е вътре в мола и като отида да пазарувам купувам нещо и от там. Като отида в другия мол пазарувам от павилиона. Нищо лошо нито към едните, нито към другите! Подразни ме отказа в новия магазин на Синтезиса. Реч идеше не за новия-вече-стар магазин на Павилиона, а за новия на Синтезиса.Апарат за пробни снимки не ме устройва: Аз исках да тествам този, който ще закупя.Да видя механиката, по матрицата има ли изгорели пиксели и т.н.Може да изглежда дребнаво, но какво става: Даваш пет бона за апарат в кутия, носиш го в къщи, намираш дефект, носиш го обратно и какво ти казват? -"Ще го пратим в Гърция и след месец ще ти го донесем поправен". Да, ама не! Не ща нов ремонтиран апарат. За това става въпрос. Така се губят клиенти-има и други начини за снабдяване с техника, "Профайлд" не е единствен доставчик в България. Впрочем на тях и директно от офиса им съм накупил доста.Лошото е, че новия магазин на Витошка ми е на 50 м. от офиса, но там вече няма да стъпя!

Публикацията е редактирана (19-11-08 12:25)

Дата:   19-11-08 12:19

exile написа:

> Просто приемете, че в БГ уебдизайна нема да се оправи
> [smilie21]

мноо четеш "гурутата" в графила.

Автор: exile   
Дата:   19-11-08 12:23

точно пък в графила уебдизайна е най-слабия раздел в който влизам за да се посмея. с малки изключения.

Автор: hash   
Дата:   19-11-08 12:27

Абе, Шики, много неразбрано пишеш [smile]

Re: За сайта на
Автор: chukov   
Дата:   19-11-08 12:28

Avi написа:

> мноо четеш "гурутата" в графила.

Искаш ли да ти кажа как купих 5Д от голяма верига магазини и как вечерта видях, че половината ЛЦД-дето е горе до бутона за снимане не свети и кристалът се е разлял, как на следващия ден блокира и спря изобщо да снима независимо колко пъти вадих и махах батерия и сменях обективи?

И как струваше 5 бона
И как щях да изям дебелия ако шефа не беше .... нали.

Естествено, че когато се трошат толкова много пари човек трябва да пробва.

Публикацията е редактирана (19-11-08 12:29)

Дата:   19-11-08 12:51

hash, опитвам се да изразя дребната си мисъл така, че да не обидя хората, които уважавам!Просто нахвърлях малки идеи за подобряване на някои неща. Между другото момчето в магазина на бул.Витоша едва ли по мое мнение някога е държал фотоапарат, пък и беше доволно младо, така че май не трябваше да се ядосвам за отношението. Може би.

Автор: batemmm   
Дата:   19-11-08 12:56

Дизайна и оформлението на един сайт, според мен е въпрос на собствено виждане ивъзприятие от гледната точка на собствениците на сайта. Мен, като клиент обаче много ме дразни липсата на цени в сайта. Мисля, че в този период на масово потребление на интернет е висша степен на нехайство или високомерие от страна на собствениците на Фотосинтезис. Това пък контрастира със страхотно организираните им магазини. Аз съм от Варна и трябва да призная, че винаги съм бил посрещан и обслужван с внимание и уважение от страна на консултантите. Магазинът им също е зареден много добре и никога не са ми отказвали да правя тестове, дори са ми предлагали, въпреки че съм им казвал, че в момента само разглеждам. В момента съм на кръстопът за избор на DSLR и обективи измежду 3 апарата, но нито веднъж не съм отворил сайта им, защото знам, че там няма цени.
За бога хора, ако няма кой да ви поддържа сайта с цени, си сменете хората, които се занимават с него или си коригирайте фирмената политика.
Цените са абсолютно необходими, дори да има някакво минимално разминаване. Не е необходимо да се пазари ONLINE, но и не може за всяка справка да се въртят телефони или да се ходи на място. По-лесно ще е и за консултантите им, ако клиента отиде с предварителна нагласа, за това което търси и колко струва при тях.
Специално във Варна магазинът им е по-хубав, по-голям и по-зареден от този на Павилиона, но заради не добре организирания сайт сигурно ще си похарча парите във Фотопавилион-а. Няма да е коректно от моя страна да се консултирам и направя избора си в сайта на Павилион-а, а да отида и да купя от Синтезис-а.

Автор: bobi   
Дата:   19-11-08 13:45

"Няма да е коректно от моя страна да се консултирам и направя избора си в сайта на Павилион-а, а да отида и да купя от Синтезис-а"

Да. Ще бъде по-коректно да отидеш в магазина с доброто обслужване, да тестваш, да те консултират, а след това да седнеш пред компютъра и да го купиш от там, където е на най-ниска цена. [smile]

Защото малко трудно се тества онлайн.

В случая не визирам Фотосинтезис и Фотопавильон.

Примерът за коректността е странен.

Автор: Apostol.Hristosov   
Дата:   19-11-08 13:51

Автор: batemmm
Дата: 19-11-08 12:56

Специално във Варна магазинът им е по-хубав, по-голям и по-зареден от този на Павилиона, но заради не добре организирания сайт сигурно ще си похарча парите във Фотопавилион-а.

...

Изби рибата с това изречение, ша знайш!

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

цени нямало...баси търговците!

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »