Автор: batemmm
Дата: 19-11-08 12:56
Дизайна и оформлението на един сайт, според мен е въпрос на собствено виждане ивъзприятие от гледната точка на собствениците на сайта. Мен, като клиент обаче много ме дразни липсата на цени в сайта. Мисля, че в този период на масово потребление на интернет е висша степен на нехайство или високомерие от страна на собствениците на Фотосинтезис. Това пък контрастира със страхотно организираните им магазини. Аз съм от Варна и трябва да призная, че винаги съм бил посрещан и обслужван с внимание и уважение от страна на консултантите. Магазинът им също е зареден много добре и никога не са ми отказвали да правя тестове, дори са ми предлагали, въпреки че съм им казвал, че в момента само разглеждам. В момента съм на кръстопът за избор на DSLR и обективи измежду 3 апарата, но нито веднъж не съм отворил сайта им, защото знам, че там няма цени.
За бога хора, ако няма кой да ви поддържа сайта с цени, си сменете хората, които се занимават с него или си коригирайте фирмената политика.
Цените са абсолютно необходими, дори да има някакво минимално разминаване. Не е необходимо да се пазари ONLINE, но и не може за всяка справка да се въртят телефони или да се ходи на място. По-лесно ще е и за консултантите им, ако клиента отиде с предварителна нагласа, за това което търси и колко струва при тях.
Специално във Варна магазинът им е по-хубав, по-голям и по-зареден от този на Павилиона, но заради не добре организирания сайт сигурно ще си похарча парите във Фотопавилион-а. Няма да е коректно от моя страна да се консултирам и направя избора си в сайта на Павилион-а, а да отида и да купя от Синтезис-а.
|
|