Автор: Coincidentia
Дата: 19-10-08 16:12
Понеже музата продължава категорично да отказва да посети Наша Милост и никакъв нов смислен фотоматериал май не ми се намира, та се зачудих за следното:
Дали да не тръгна да си пускам старите ми дивотийки по разни чужди фото-сайтчета
Аз в никакъв случай не съм особено запознат с тях и съответно не знам кои са по-смислените
Едно време се бях регистрирал в deviantART, ама после го зарязах...
Забелязвал съм тук-таме да споменавате някои местенца, като че ли най-уважително е било отношението към photo.net.
Напълно е възможно леко да преповтарям стари темички, за което сори!
Но всъщност аз искам да наблегна на основния въпрос в случая - нещо от рода на “и какво от това като си публикувам снимките и другаде?”
Демек какво ново може да донесе това, с какво би могъл да се обогати снимкопубликуващият?
Понеже по никакъв начин не си връзвам едно евентуално такова действие с каквито и да било претенции за някакви грандиозни последици, чуденката ми е действително най-вече в посока какво би могло да е най-интересното и потенциално полезното от излизането ми “зад граница”.
Това, което мен може да ме заинтригува и за което се сещам преди всичко, е получаването на по-сериозна и задълбочена критика
Но пък е ли възможно дори и повече от това да се очаква и къде?
С други думи, не искам просто изброяване, а се опитвам да ви подпитам за собствените ви впечатления и опит, кои сайтове уважавате най-много, къде сте забелязали най-смислени коментари, такива ми ти работки.
И, да де, важно уточнение - питам за англоезични сайтове
|
|