Автор: kaic
Дата: 20-04-08 01:45
Ясно е че е така, аз нали за това искам да покажа какво недоразумение е този модел на канон, а иначе в читалището спретнаха двайсеттина фотуса от тези А4 формат и десетина А3 и знаеш ли как им се радват, ама те хората там не са фотографи та да разбират толкова, че да виждат дефектите в снимката. Те са само едни обикновенни зрители та за това може би им харесват техните приятели и колеги.
А ако кажеш къде ще кача някъде и оригиналните файлове за да се разгледат обстойно, по 4-5 мб всеки, а мога да предложа и още много други снимани в екстремни ситуации без художествена стойност, но от ежедневието на един обикновен човек, а не фотограф. Преди да си купя този апарат много четох, много ревюта гледах и разпитвах. Едно ми стана ясно: всеки си хвали модела на апарата и много малко искаха да ми изпратят необработени снимки за да мога да видя как се справяа техниката в реални условия от потребител с моето ниво, а не истински фотограф и обработвани снимки.
Щом човека пита за апарат от този клас, значи не е "профи" и ще му е нужен за да снима в среда подобна на моята. Аз това имам-това предлагам, толкова и мога: няколко стотин снимки, нито една не е трита, поредни номера са без каквато и да е обработка на нито един кадър. Тук са и лоши и добри, замазани и размазани нищо не е подбирано, всеки да си прави извода ако може. Не искам да ангажирам никого със загуба на време, но се подразних от голословно мнение.
|
|