Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 И аз да питам нещо за ДСЛР
Автор: asr   
Дата:   25-08-08 09:33

Имам канон А630.Снимах, снимах с него около година и половина и накрая и аз като всички реших да си взема ДСЛР.Спрях се на Оли Е 520 с китовия 14-42.За двойния кит нямам пари, че жената може да ме бие след като разбере.Поръчах на един приятел да ми го донесе от УСА.Там /В Амазон/ е около 620 долара.Ако някой го е срещал в нета на по-тънка цена моля да даде линк.

Отговори на това съобщение
 Re: И аз да кажа нещо
Автор: Георги   
Дата:   25-08-08 09:33

цената на оли в българия не е никак лоша! не е ли по-добре от тук, па и с 2г. гаранция?

Re: И аз да кажа нещо
Дата:   25-08-08 09:36

В павилиона е 1349лв. сравнено с 620 долара не е малка разликата

Re: И аз да питам нещо за ДСЛР
Автор: cicomanco   
Дата:   25-08-08 09:36

абе друго си е да е то УСА....[smilie5]

Дата:   25-08-08 09:40

Автор: cicomanco
Дата: 25-08-08 09:36

абе друго си е да е то УСА....

майтапиш ли се[smilie3]

Автор: Георги   
Дата:   25-08-08 09:48

400 лева за 2 години гаранция ми се вижда доста добре

ако се запалиш много и решиш да купуваш после Е-3, като продаваш стария ще го продаваш с поне година бг гаранция, което значи че ще му вземеш мааалко повече от колкото с такъв без гаранция.

при такава добра цена на вносителя си струва да се купува от тук, така мисля аз.

Дата:   25-08-08 09:57

За една година чак пък да се запаля за Е-3 не вярвам.Аз щракам предимно по време на отпуските, а те не са толкова чести, обичам да ходя по планините.Пък и Е-3 не е ли за профита[smilie3]

Автор: sirkhann   
Дата:   25-08-08 10:36

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: cicomanco   
Дата:   25-08-08 10:54

не пич, не се майтапя....после идва едно търсене на адаптори..., па тва не са ми пратили..., ама и това ли трябвало да е в комплекта....
действай и ще видиш...[smilie5]

Автор: apollo   
Дата:   25-08-08 11:44

А не може ли да си вземеш двойния кит макар и с Е410 за 799лв. с 2год. БГ гаранция [smilie11]

Ако мислиш че стабилизацията прави снимката много се лъжеш. След това ще си вземеш статив и ще го правиш както трябва [smilie24]

Автор: MapTuH   
Дата:   25-08-08 11:51

Взимай смело от щатите [smilie24] 400лв са 1/3 от цената и само за едната гаранция не си струва според мен. Относно търсенето на адаптори - едва ли. Зарядното ще ти е с друг кабел - голяма работа. Едих захранващ кабел е 2лв. Толкова някъде е и преходник. Друго кво ти трябва [cool]

Автор: sashu   
Дата:   25-08-08 12:02

Аз скочих смело с е410 с двойния кит. За планина мисля, че е мноого добре. А и цената ми се струва много честна. След ФЗ30 ми е малко трудничко още, но като се има предвид, че го купих снощи [smilie3]
Освен, че исках да се похваля, пак те съветвам - за планина мисля, че по-малък и удобен кит с два обектива и на таз цена ...здраве му кажи

Публикацията е редактирана (25-08-08 12:06)

Автор: Alucinado   
Дата:   25-08-08 12:09

Здрасти, и аз съм се спряла на Олимпус Е-510/520, но се чудя дали от БГ или от Щатско да го поръчвам. Някой проверявал ли е как стои въпроса със сервизирането на международна гаранция на Олимпус в Бълария. т.е. ако имам проблем - ще го приемат ли в БГ или ще трябва да го пращам за моя сметка и отговорност (най-вече) до някоя друга страна? [smilie11]

Автор: bvidenov   
Дата:   25-08-08 13:27

Alucinado
И аз съм на същия хал. Първо бях решил Pentax, но вчера изпадна един E3, на невероятна цена, та мисля да се прежаля. Купувал съм няколко камери от щатите, но слава Богу, нито една не се е разваляла. Има ли някой опит с международните гаранции в БГ?

asr
Цената за нов е долу-горе тази. Много ниска цена цена при електронна търговия винаги ме кара да имам едно на ум.

Автор: danbi   
Дата:   25-08-08 13:41

Много ниската цена при търговията с електронни изделия най-често значи едно: нещото е вече морално остаряло и никой не го иска. Инак, то вероятно си работи перфектно.

Дата:   25-08-08 13:55

Няма да го поръчвам от Щатите онлайн, а един приятел другата седмица лети за там по работа и след още една седмица ще ми го донесе.Относно Е-410 / Е-520 все пак втория е по-нов модел и т.н.

Автор: bvidenov   
Дата:   25-08-08 19:26

asr
има ревю за 520 във ФФ. От днес.

Дата:   26-08-08 10:24

10х!Вече го чета.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »