Автор: gdavidov
Дата: 31-07-08 20:00
HP, не съм съгласен с теб за това, че НИКОН са "магарета", а също така съм почти сигурен, че не са турски...Не бива да отричаш марка, която се е доказала през годините и има десетки , дори стотици почитатели по целия свят! Също така проверих и това дали НИКОН Д3 има светкавица и се оказа, че има т.е. това не е недостатък всравнение с КАНОН!!! Но си прав за това, че КАНОНА е чисто нов модел от 2008 година, А НИКОНа е още от 2007 и не е толкова модерен.
n1x0n, напълно съм съгласен с теб, че КАНОНА може да върши перфекто работата си без да се налага да се сменя обективът, защото той покрива много голям диапазон...
magnifico, НИКОНът не прави клипчета ...това е един от очевидните му недостатъци. А колкото до това,че никонът има повече мегапиксели - чувал съм,че те са само рекламен трик
mondragon, еидн хубав фотоапарат не се гледа само на външен вид...съгласен съм с теб, че КАНОНа изглежда много по-добре, но за един фотоапарат най-важно е да прави качествени и ясни снимки, а не да изглежда добре!!!
asahi, благодаря ти за ценния съвет - наистина и аз вярвам, че е много ценно да се вслушваш в инстикта си и във вътрешния си глас.
Благодаря ви за съветите, преятели! Ще се радвам, ако посочите по-конкретни достойнства и недостатъци на двата модела!
|
|