Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Все повече и повече...
Автор: counter   
Дата:   25-03-08 23:35

Все повече и повече на мен лично ми прелива раздела Избрани от раздела Представяне...

Чудя се, ако един автор направи фотка, ей така (докато се забавлява)...и после нищо продуктивно и качествено, дали си струва това да го виждат

останалите потребители.... ?!?!?

Как мислите ...[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Все повече и повече...
Автор: neptun61   
Дата:   26-03-08 00:11

Не мислиме!!!!![ezik]

Автор: Coincidentia   
Дата:   26-03-08 08:27

Я мислим дека ово е стандарт... тукашен стандарт... колкото - толкова [smilie2]

Автор: tnt   
Дата:   26-03-08 08:30

само Б в избрано, другите - Представяне [smilie24]

Дата:   26-03-08 08:36

Еха, много радикално [smilie18]
А не може ли тогава да си направим (т.е. да ни направят) отделни албуми за всички "групички" - албумче за Б, албумче за кандидат Б, албумче за кандидат кандидат Б и т.н. [smilie19]

Дата:   26-03-08 08:39

това да не са кандидатстудентски изпити! не може [smilie5]

Дата:   26-03-08 08:41

пп...дано се окаже, че днес е петък
/дано авторът на темата не се разсърди/ [smilie3]

Автор: aura   
Дата:   26-03-08 08:45

Всички сме започнали от началото[shtrak]

Публикацията е редактирана (26-03-08 08:46)

Дата:   26-03-08 08:47

ТОВА Е ТЕМАТА!!!

Дата:   26-03-08 20:40

tnt, няма от какво да се обидя...

но май никой не можа точно да разбере какво имах в предвид...всеки започва от някъде несъмнено,

но дали трябва от един фотос като хората да вдигне мизата и после да последва плеяда от ,,тука таралежа,,, малко поснимах, ,,на високо,

,,на ниско,, и то на фърст страница да се вижда, селекцията която се направи тук преди време,

точно с това ,,Избрани,, имаше идеална логика, но последствията от по-горе цитираните неща мисля,

че е недомислена...

А иначе [smilie7] [smilie21] [beer]

Дата:   26-03-08 20:42

Coincidentia
Не мисля че тази тема която си я дал/а за пример има общо с това което съм изказал по-горе, приятел.

[smilie7]

Публикацията е редактирана (26-03-08 20:42)

Автор: boni   
Дата:   26-03-08 20:45

Counter, нали поради тази причина направихме бариерата от 1 на 3 фотоса и то само за последната година.

Дата:   26-03-08 20:48

Чудесно, но мизата е вдигната.
В момента правилата са такива, че не се прескача лесно бариерата в Представяне. Залага се на постоянство в качеството, а не на случаен пробив...
И ако някой иска да гледа качествена фотография, то нали има рейтинг Б за 1,2,3 дни, за месец, за година... Какъв е проблемът?
А ако става въпрос за повишаване качеството на фотографията.... ами тук става сложно. Масата потребители сме любители. Каквито и да станат правилата, пак и ние ще оценяваме, нали /поне при тази система/? Тоест трябва да се мисли в посока промяна на системата на оценяване, а не вдигане на прагове и тн...
Само че... На мен вече не ми се ще толкова да имам точки и да "блесна" на първа страница, а да снимам тези идеи, които ми се въртят в главата и да се науча как да ги реализирам по-добре.
Лично мое мнение е, че тази система на оценяване и перманентното вдигане на ТАЗИ летва кара много хора да се опитват да правят "рейтингови" снимки, а не да изразяват себе си и идеите си... Ето защо албумите стават лека-полека безинтересни.
Поради тази причина и не гледам вече сериозно на такива теми и си позволих да спамя...
Та така, а иначе [beer] [beer] [shtrak]

Дата:   26-03-08 20:55

boni, да така стана, но на практика от толкова бариери и чудесии, се оказа прав/а tnt, с виждането си...което подкрепям отчасти...

[cool]

Дата:   26-03-08 21:28

Не искам да обобщавам с изрази от сорта на "ами, нормално е новите автори да протестират" или нещо от сорта... Факт е обаче, че темите се множат. Моето впечатление също е, че Представяне не се разглежда много-много, камо ли да се дават оценки и критики. Но това като че ли е естественият ход на нешата... Като новак във форума получих само яко оплюване, че мажа с фотошопа... Е! Може и да е бил прав човекът, но това не ми помогна особено.
Единственото, за което пледирам е, правилата да са такива, че да стимулират творческата изява, дори и да не е перфектна в техническо отношение и да провокират желанието за по-добра теническа реализация. Иначе ще се окаже, че всеки прави собствени аматьорски маркетингови проучвания.

Дата:   26-03-08 21:43

tnt, за мазането с фотошоп, все пак е въпрос на самоинициатива, на добро вътрешно усещане, въображение и т.н., повечето от култивистите на този форум гледат по друг начин на тези неща , а и доста [beer] минава...на различни срещи...това малко ми прилича на една затворена, но отворена консерва, в която всеки е най, било лош (сам по себе си) , добър(според възприятието на човек) и т.н. сайта за 3 години мръдна драстчно, но физиономията не си смени, нито характерите ,,капацитети,,, нито продуктивната БГ черта - аз знам , ти не...което в сравнение с други подобни форуми извън БГ, лично на мен ми прави впечатление. Незнам на какво се дължи това лигавене по форума, по казус за снимки и т.н., ...може би човек просто се забавлява тук...или чака ,,Б,,което е повече от смешно...[smilie7]

Дата:   26-03-08 21:51

"лигави" - да... "Чака Б" - в по-малко случаи.
Пак ще напомня, че много от нас са аматьори.
Снимането /няма да кажа фотографията, за да не засегна майсторите/ за нас/за мен е удоволствие и възможност да реализираме една идея, понякога един сън... Ценното в този случай е единствено и само градивната критика, а не точки или рейтинги.
Има един друг момент обаче и това е споделения резултат от това удоволствие и за това иде реч! Неимоверно е удоволствието, когато приятел ти се обади докато пътуваш за работа и ти каже: - Пич, направо ме разби! Страшно ме изкефи последната ти серия... Обаче, когато тя не прави впечатление сред многото хора във форума, където постваш /като критики или точки/, си казваш наум.... :Еми хубаво пак нищо не направих..... Що да не взема да щракна някое хубаво пейзажче и да напрая малко точки...явно по-се харесва... [smilie8]

Дата:   27-03-08 00:23

И да напомняш и да не напомняш, има една следваща среда от помия от разговри които , в повечето случаи са просто подигравка и няма никакво оценящо мнение...време минава, седиш гледаш и се чудиш...колко може да бъде простоват този народ и колко може да бъде над всичко...

апропо, ,,голем се вади, с малък се прибира,,[smilie18] и така в период...както казваха нашите братушки навремето ...[smilie7]

Дата:   27-03-08 08:50

ми май ще продължавам да си се чудя [smilie21] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   27-03-08 08:58

Рядко се случва сложни проблеми с много участници да се избистрят от раз.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »