Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 i1display2 калибратор
Автор: jovanni   
Дата:   12-02-08 23:18

Дали някой който го има това "чудо" може да помогне да го подкарам на мак под леопард?
Преди вървеше без проблем на тигъра но на лео не иска да тръгне нещо. Как ли не го пробвах не се получава. Чакам да пуснат ъпдейт но и това не се случва вече доста време от както е излязъл MacOSX Leopard.
Приемам идеи всякакви ( с изкл. на това да го подкарам под Win. [smilie3] )
Благодаря.

Отговори на това съобщение
 Re: i1display2 калибратор
Автор: asahi   
Дата:   12-02-08 23:37

Ако си запазил профилът от Тигърчето може да пробваш пак да го използваш.

Дата:   12-02-08 23:46

Ами ....... май само това не се сетих да направя [smile].
За съжаление си прейнсталирах отдавна и на двата компа тигъра и сега някак си не ми се иска пак на ново да го правя, но като гледам май може да се наложи :)
Нищо, ще се прежаля [smile] [beer]

Автор: asahi   
Дата:   12-02-08 23:56

МОже да си го инсталнеш на едно временно HDD или на временен дял.

Автор: n1x0n   
Дата:   13-02-08 13:48

Версии 3.6.1 и 3.6.2 работят под Leopard със сигурност. Нещо друго ти прави проблема.

Автор: Kanonir   
Дата:   13-02-08 17:06

n1x0n написа:

> Версии 3.6.1 и 3.6.2 работят под Leopard със сигурност. Нещо друго ти прави проблема.

Мда, без да разбирам много много от Мак ОС, бях срещал някъде че проблема в случая са некви истории с USB протоколите при определени версия(и) (веч не помня кои)... решението до колкото си спомням беше - вземаш си едни USB 1.1 хъб и включваш колориметъра през него....
Пак повтарям не съм много сигурен, просто не работа с Мак за да ми трябва, но нищо не пречи да пробваш преди преинсталирането
[beer] [beer] [beer]

Дата:   13-02-08 22:51

И аз го видях някъде това за USB но съм пробвал вече и не става. Дори първо го пуснах през такъв хъб и като не тръгна реших че е от него, но след това го преместих директно и пак не искаше да тръгне.
Както и да е .......... утре чакам да ме осветлят по въпроса и от Apple center BG, дано дадат някакво обяснение [smile]
.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »