Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Преложение за сайта...
Автор: Reshovski   
Дата:   13-02-08 01:08

Имам предложение да се направи някакъв знак, символ или иконка, която да показва под thumbnail-ите на снимките, дали има нови коментари или нов глас. Мисля, че ще е полезно понеже понякога има изказвания, които се нуждаят от реплика, а особенно при стари снимки се изтърват. Давам за пример photodom.com

Мисля, че ще е полезно и ако има съгласни нека ме подкрепят! Така ще е по-лесно за админите да преценят дали е нужно!

Отговори на това съобщение
 Re: Преложение за сайта...
Автор: frenchev   
Дата:   13-02-08 01:48

Напълно съм сгласен с Решовски.

Еинствения недостатък който би могло да има е че ще ти изкача при всеки коментар даже от сорта на коментари "+++++" или "ихаааааа....."

но определено смятам че трябва да се помисли по въпроса. аз съм за[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: sue   
Дата:   13-02-08 04:33

подкрепям идеята [smilie24] [smilie24] [smilie24] ...макар и да очквам реплика от админите, че всеки нов коментар може да се прочете в "последни коментари" [smile]

Автор: Стоев   
Дата:   13-02-08 06:24

Предлагам иконката да е Пате-Вестоносец [smilie5] [beer]

Автор: P_A_D_D_G   
Дата:   13-02-08 06:43

Съгласен със Стоев за патето вестоносец...ето го и него [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: ogimag   
Дата:   13-02-08 07:10

Ами то и сега има "Последни коментари " и веднага се чете. А ако имате 20 страници със снимки ще ги отворите ли и двайсетте и разлистите за да видите мигат ли ви иконките? [smilie5] Ще ви отнеме само около 5 минути [smilie21] [smilie25] [smilie18]

Автор: frenchev   
Дата:   13-02-08 11:42

удачен вариант би било да ти изскача иконка там където ти изкача и за лично съобщение, и като я кликнеш да ти изкачат всички тъмбчета на снимки с нови коментари

[beer] [shtrak] [shtrak] [beer]

Автор: djogata   
Дата:   13-02-08 13:10

Най-лесно ще е май линка "последни коментари към снимки на..." да почне да мига ако има ново коментарче [smilie5]

Въпреки, че хората със снимки с по 150Б ще почнат да откачат, като почнат тия работи да мигат през 5 мин [smilie5] [smilie7]

Автор: christotg   
Дата:   13-02-08 14:08

съгласен с предложението на djogata [smile] [smilie24]

Автор: Reshovski   
Дата:   13-02-08 14:11

За да не е дразнещо, нямада бъде мигащо или голямо. Достатъчно е съвсем малко символче или триъгълниче в ълъла на thumb-а, като прегънато листче. Така хем ще си сигнализиран, хем няма да те дразни и дори да си седи там дълго време!

Автор: CTEHATA   
Дата:   13-02-08 15:38

Най-чисто би било ако се добави възможност да се препращат коментарите към Email. Който го вълнува - да си добави емайла и ще му мига святка или гърми, според настройките на пощата :)

Автор: El_Fuego   
Дата:   13-02-08 15:54

Аз да използвам случая и пак да предложа:

направете RSS емисия за базара!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »