Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 МОДЕРАЦИЯ!!! Долу спама
Автор: frenchev   
Дата:   30-01-08 13:05

МОДЕРАЦИЯ!!! Долу спама
 Re: МОДЕРАЦИЯ!!! Долу спама
Автор: muu   
Дата:   30-01-08 13:06

[smilie24]
Дата:   30-01-08 13:21

това ми писание е нсаочено към всички съфорумци и спамаджии. искам само да започна от тук че имам страшно много приятели фотографи. контактна личност съм и съм завързал сума ти приятелства и запознанства около фотографията от както стартирах преди 2 години някъде. тогава се регистрирах и тук заедно със повечето ми приятели. събирах съвети и опит от по напредналите от мен. искам само да кажа за статистиката: поне 80% от хората които познавам си изтриха всички снимки и акаунти точно заради липсата на модерация, обидните коментари за моделите (причината поради която си изтрих всичката актова фотография от форума) и най вече за спаменето на каквато и да било тема. айде за обидните коментари админите се погрижиха. ама не мога да разбера едно. вчера нов автор пусна тази тема. сума ти хора оплюха че писал на кирлица, другите че било изписано сума ти неща по темата и тя трябвало да чете. ами хора то на този принцип има информация за всичко в нета и по книгите. дайте повече да не питаме за нищо щото го пишело някъде. а то си каза момичето (ако е жена, поне по линка съдя ) че е съвсем начинаеща и как може да постигне този ефект. отне ми точно минута да и обясня. днес получих лично съобщение от нея, че е станало и много ми благодари. толкова ли щеше да е трудно на тия големите разбирачи да и обяснят. според мен този форум има спешна нужда от модерация. не искам да давам други примери, а те са много. тоест всяка една тема е пример. админи, вземете се в ръце. това все още е най-големия сайт за фотография в България. вкарайте малко модерация тук че всички свестни хора ще го напуснат. и вземете моля ви си оправете търсачката и базара. не се занимавам със сайтове, ама всеки ми казва че е не е сложна работа да се направи една свястна търсачка. пожелавам на всички лек ден и ще се радвам на мнения по темата. и най вече ще се радвам на спамаджиите да заповядат и да спамят за да се покажат кои са, не че не ги знаем. охлюви разни [beer] [beer] [beer] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: admin   
Дата:   30-01-08 13:32

1. За обидните коментари има форма за сигнализация от 1 година.
2. Ако някой иска да се оплаче от спам в темата си, може да сигнализира на админа, а не да пуска нови теми във форума(скоро ще има и спам бутон).
3. Ако желаете да получите коректни отговори, задайте въпросите си коректно и на разбираем български език. Темата, която сте цитирал не е пример за това. Също така начинът, по който сте изложил становището си, без обособени изречения и главни букви, е неуважителен към хората и не създава предпоставки за коректни отговори.
Автор: mixmike   
Дата:   30-01-08 13:36

админ[smilie24]
Автор: elmaduro   
Дата:   30-01-08 13:39

"Също така начинът, по който сте изложил становището си, без обособени изречения и главни букви, е неуважителен към хората и не създава предпоставки за коректни отговори."

Админ сега на урок по български ли минахме?
То всеки може за всичко да се заяде ако иска, нали така?
Човека просто поставя ударениe върху проблемите на fорума, а не отива на матура по Български и литература.
Дата:   30-01-08 13:41

1. За обидните коментари съм казал, че вече е погрижено.
2. За спам бутона ще се радвам много.
3. За главните букви съм съгласен ама нямам време да оформям текст. Все пак не пиша официален документ, а излагам становище.

и само не вдиждам защо темата да не е добър пример. Момичето е абсолютен начинаещ и моли за помощ. Вие искате да разбира от всичко ли, и да задава конкретен въпрос. Много добре си се разбира какво иска. Аз как успях да и го обясня?

Другото което искам да кажа или по скоро да попитам: според вас това тема за сериозен фотографски сайт ли е?
Дата:   30-01-08 13:42

Ами пишете на арабски тогава и се сърдете, че не ви отговарят.
А темата, която цитирате, може би сте забелязал, че е затворена.

Публикацията е редактирана (30-01-08 13:43)
Дата:   30-01-08 13:43

благодаря на елмадуро за подкрепата [smilie24] [smilie24] [smilie24]
Дата:   30-01-08 13:43

Страшен отговор!Какво общо има арабския със малките букви на български, че не разбрах?
Дата:   30-01-08 13:44

пращам ви лично съобщение което получих току що. няма да цитирам автора:

Истината за спама, е че като че ли админите толерират негласно такъв род поведение.Поне оставам с такова впечатление, при положение, че досега не са взели мерки.Аз да не говоря много, защото и аз в началото леко спамих, но истината, е че новаците са много и е по добре ние да им обясним някои неща отколкото да се опарят.Приветствам това което си написал и се надявам хората от които зависи решаването на проблема да се отзоват.Ако не форума скоро ще заприлича на бунище за хора с душевни проблеми и много комплекси.А както знаем за тях лек няма.

[shtrak]

Има общо с цитираната тема от момичето.

frenchev [smilie24]
Дата:   30-01-08 13:45

и пак питам за тази тема. просто по идеален пример не мога да подбера. това ли е тема за сериозен фотографски сайт?

тема, благодарност

Публикацията е редактирана (30-01-08 13:47)
Автор: Ruth   
Дата:   30-01-08 13:46

без да съм участник в основния форум, (а просто чиатател), мисля, че frenchev е прав и го подкрепям в позицията му, а писането с малки букви далеч не е основание admin да не вземе под внимание направената забележка, както не е редно да я омаловажава и подценява, защото е доста смислена и съм убедена, че въпреки че е написано с малки букви, гореизложеното все пак ще бъде прочетено.
Дата:   30-01-08 13:47

Да момичето пишеше на латиница, която и мен адски много ме дразни, но тя е новачка, какво толкова.Вие да не очаквате новаците по презумция да знаят това което Вие и ние знаем както за сайта така и за фотографията?Хора бъдете реалисти!
Автор: volokin   
Дата:   30-01-08 13:47

подкрепям френчев с две ръце [smilie24] [smilie24]

Отдавна съм изявил такова желание.

[beer]
Дата:   30-01-08 13:52

Повторение специално за админа. С големи букви. И се извинявам ако имам правописни, пунктоационни или каквито и да било друго грешки:

Това ми писание е нсаочено към всички съфорумци и спамаджии. Искам само да започна от тук че имам страшно много приятели фотографи. Контактна личност съм и съм завързал сума ти приятелства и запознанства около фотографията от както стартирах преди 2 години някъде. Тогава се регистрирах и тук заедно със повечето ми приятели. Събирах съвети и опит от по напредналите от мен.
Искам само да кажа за статистиката: поне 80% от хората които познавам си изтриха всички снимки и акаунти точно заради липсата на модерация, обидните коментари за моделите (причината поради която си изтрих всичката актова фотография от форума) и най вече за спаменето на каквато и да било тема. Айде за обидните коментари админите се погрижиха. Ама не мога да разбера едно: вчера нов автор пусна тази тема. Сума ти хора оплюха че писал на кирлица, другите че било изписано сума ти неща по темата и тя трябвало да чете. Ами хора то на този принцип има информация за всичко в нета и по книгите. Дайте повече да не питаме за нищо щото го пишело някъде. А то си каза момичето (ако е жена, поне по линка съдя ) че е съвсем начинаеща и как може да постигне този ефект. Отне ми точно минута да и обясня. Днес получих лично съобщение от нея, че е станало и много ми благодари. Толкова ли щеше да е трудно на тия големите разбирачи да и обяснят. Според мен този форум има спешна нужда от модерация. Не искам да давам други примери, а те са много. Тоест всяка една тема е пример. Админи, вземете се в ръце. това все още е най-големия сайт за фотография в България. Вкарайте малко модерация тук че всички свестни хора ще го напуснат. И вземете моля ви си оправете търсачката и базара. Не се занимавам със сайтове, ама всеки ми казва че е не е сложна работа да се направи една свястна търсачка. пожелавам на всички лек ден и ще се радвам на мнения по темата. И най вече ще се радвам на спамаджиите да заповядат и да спамят за да се покажат кои са, не че не ги знаем. охлюви разни

Автор: marto   
Дата:   30-01-08 13:54

от време на време удряй и по някой ентър :)
Автор: marto   
Дата:   30-01-08 13:54

така се чете трудно...
Автор: deyan_stoev   
Дата:   30-01-08 13:55

Frenchev [smilie24]
Автор: CanoniO   
Дата:   30-01-08 13:56

Темата и беше за оспамване.
Като прописа на български, майтапите спряха и получи отговор на момента. Така се лекуват мързела и неуважението към четящия[smilie24] Това за темата на момичето...

Колкото до спама като цяло - ми той прави форума весел. Който му се чете, ще намери, каквото му трябва между редувете.

ДА на спама[smilie18]
Автор: AndreyIst   
Дата:   30-01-08 13:58

frenchev, ако си прочел добре не благодаря на ел. техника, че ми е оправил инсталацията на колата, а става дума за снимка на финала на национален конкурс с най-големия награден фонд, даван до момента. За този конкурс имаше много теми и половината форум беше участник в него. Примерът ти не е удачен.
А за писането - админите са прави. Все пак - малко уважение по отношение на граматиката.
Дата:   30-01-08 13:58

Май форума не е узрял за подобен род неща.Под форума имам предвид потребителите и админите.Ако те нямат време за това, могат да си намерят хора.
Дата:   30-01-08 13:59

ЦанониО като искате си пускайте теми за оспамване бре. Или да се направи една графа до форума "спам".
ама не мисля че на повечето новобранци им е много забавно, при положение че нищо не разбират да ви четат спама.
Единствено се забвлявате вие спамаджиите и никой друг.
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена