Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 относно-.....
Автор: gyrza   
Дата:   23-11-07 12:14

...моля , някой да ми гласужа с две-поне две точки на снимката ми -КИНЕТИКА - за да мога да качвам поне по 2 снимки на 5 дни-:) и да продълйавам да радвам хората с интересни моменти , от пъстрия ни живот....благодаря ви
 Re: ...
Автор: navy   
Дата:   23-11-07 12:19

5 лева [smilie7]
Автор: kalah   
Дата:   23-11-07 12:22

2.50 :)
Автор: kali222   
Дата:   23-11-07 12:22

Така не се прави.
Автор: jmiotov   
Дата:   23-11-07 12:23

[smilie8] кажи, че се майтапиш...
Автор: vladomatev   
Дата:   23-11-07 12:28

помогнете на човека уе ....егоисти такива
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   23-11-07 12:30

gyrza
Аз бих ти сложил.
Разбираемо е , че държиш на тия неща и има защо [smilie24]
Е да, ама моите за нищо се не броят [smilie18]
Ако на опашката пред мене чака някои, и не му достигат 2 стотинки, що да не му дам [smilie8]

Дата:   23-11-07 12:36

...да-благодаря за помоща , хора [beer]
Автор: elrisha   
Дата:   23-11-07 12:53

[smilie23]
Автор: droopy   
Дата:   23-11-07 12:58

[smilie10] това редно ли е да се случва [smilie23]
Дата:   23-11-07 13:01

..ами-те не са ви под броика-НАЛИ???[smilie23] -на идеалистите-не мисля че е от значение 1 Б точка в повече макар и изкуствено....просто май са се вманиачили някои хора във самоиздигането в собственните си очи [smilie23]
Дата:   23-11-07 13:04

Всичко незабранено е разрешено [smilie7]

Така се гради нещо.
Е ако има липса на някоя тухла и ти духа, ма си шоп и не искаш да я сложиш.....важно е да се върви към светлото бъдеще.

Аз предпочитам някои да ми иска нещо пряко, а не завоалирано.[smilie21]
Като е пред хора, ясно е, че има намерение да ми го върне.
Уви, най-съм доволен, като нямам от това и не мога да дам.[smilie7]

Дата:   23-11-07 13:08

gyrza , този рейтинг и праг на точките не случайно е направен!
Всеки регистриран има равни права и шансове и само от него зависи дали ще премине напред или ще тъпче на едно място!
Ако всеки започне да си пуска рекламни темички "Гласувайте ми снимките!" какво ще стане,можеш ли да ми обясниш?
Ти лично мислиш ли,че си на достатъчно ниво,че да пускаш повече от 1 снимка на седмица? ама искам честен отговор!
Дата:   23-11-07 13:11

"Всичко незабранено е разрешено" затова сме на това дередже, вместо да си седнат на 4буквието да мислят как да стане по правилата ще си скъсат ушита как да ги заобиколят [ezik]

gyrza, "количественото натрупване води до качествено изменение"

заради подобни изцепки горума се наводни с какви ли не бози
Автор: next_time   
Дата:   23-11-07 13:12

Ами в този дух и аз да помоля някои да гласува за моита снимка с най-много "б" та и аз да стана "Б".И на мен малко точки ми трябват.А после обещавам да върна услугата като гласувам на всички конкурси за двамата които ще ме вкарат в елита.Разбира се трябва да ми кажат кои са и кои са снимките за които да гласуват[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Или може и някои лев да дам - моля ви - всичко е с цел да ви радвам повече с творенията си.[beer]
Дата:   23-11-07 13:13

ДА-но не мога да го докажа сега ...съжалявам-времето ще покаже дали съм прав
Дата:   23-11-07 13:13

gyrza
Мен веднъж след н-тото превъплащение на с-мата и махане-качване от мене на снимки групата ме държа на 100 Б т. (а трябва да са 101 за да минеш) доста време.
До 100 стигна пък бързо.
Това се вика то, демонстрация на владеене на положението и триумф на Кю комуникеишъна [smilie18] [smilie21]
gyrza , жалко, че пропускаш може би подобно шоу. Мен тези неща много повече ме кефят от някакви снимки [smilie7]
Като искам да показвам, ръсвам една тема и пускам картечницата от снимки [smilie18]

Дата:   23-11-07 13:15

ако аз бях Админ,всички,пускали подобни теми бих ги нулирала! Честно и откровенно го казвам!

gyrza ,след време ще разбереш колко си бил далеч от истината...повярвай ми!
ПС: Приеми това и като отговор на ЛБ ,която си ми изпратил!

Публикацията е редактирана (23-11-07 13:16)
Дата:   23-11-07 13:17

..и да взема да си я изтрия ли-ама пък стана задушевна обстановката-да го обърнем на политика поне дроопи а ? [ezik]
Дата:   23-11-07 13:19

Mobby_Dick , ти пък си вечно онеправдания и все има световен заговор против теб.
[smilie5]
Дата:   23-11-07 13:19

elrisha
е да, ама Бог на бодлива крава рога не дава.[ezik]

Ти ако беше админ, аз нямаше да съм член, и щеше да покукуваш па да пуснеш кепенеца. Вервай ми, гледал съм го тоя филм [smilie18]
А и помня, като веднъж имаше някакво неписано админско право в един сайт де изтри коментара ми под снимката ти и ми се жалва.[smilie18]

droopy
"Всичко незабранено е разрешено" затова сме на това дередже, вместо да си седнат на 4буквието да мислят как да стане по правилата ще си скъсат ушита как да ги заобиколят

Не е ли по-добре ако има някъде дупки да се закърпят, вместо да се правим, че не ни духа?[smilie7]
Значи ти разчиташ на морала и съвестта на хората, а не на правилата!! [smilie8]

[smilie18]

Дата:   23-11-07 13:21

Mobby_Dick , я пак..ама по-спокойно,че не ти се разбира?!
Дата:   23-11-07 13:22

elrisha
Развълнуван съм, не мога.
Ти си ме пленила [smilie18] [smilie21]

Дата:   23-11-07 13:22

възможно е и да си права...но не мисля-за мен аз съм прав ,а за админ-не си достойна-щом така си безкомпромисна към....начинаещи...
Дата:   23-11-07 13:23

Mobby_Dick, хората които скачат от тема на тема всъшност не са еродирани, а нямащи какво да кажат по предходната :)

не ме караи да говоря за политика, кметска власт и обещания на чужди хора. Не гледам/слушам/ новини точно заради подобни всезнаещи люде :)
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

Тази тема е затворена