Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 към Админ, Модератор и всички останали знаещи!!!
Автор: rosinanta   
Дата:   20-11-07 17:31

Добре сега.......Може ли да ми кажете за какво все пак са "Полезните коментари". Получавам лични съобщения, че ще бъда санкционирана, ако продължавам в този дух... Е, извинявайте за афектирания ми тон, но според мен коментар от рода на "Браво" е ПОЛЕЗЕН КОМЕНТАР.... Ако не е- то тогава забранете въобще да се пишат такива неща. Според мен е супер тъпо да слагаш нещо и да забраняваш да се ползва... От една седмица съм регистрирана тук и първо се омотах с някакви А и Б категории, после ми трият снимка, която вече има доста гласове.... На кому е нужно това не мога да разбера...На мен лично не ми пука за точки и категории, за мен е важно снимката да се е харесала дори и на един човек....От доста време качвам снимки във Фото- култа, където, ако искаш да си сложиш отметка за полезен коментар, никой не ти го забранява. Не мисля, че това е правилният начин да се доведе сайта до един професионален вид и стойността на снимките да бъде наистина висока. Аз смея да твърдя, че това е моя професия, хоби и живот. Но съм наистина в ядосана, не за друго, а заради една неуместна постъпка спрямо някой, който е гласувал доверие на този сайт.
Извинявам се, ако повтарям тема, но според мен това не е редно. Нека се напишат правила, да стоят на първа страница- веднага щом влезеш, за да му е ясно на човек какво според вас е редно да се прави.
Благодаря за отделеното внимание!
 Re: към Админ, Модератор и всички останали знаещи!!!
Автор: ogimag   
Дата:   20-11-07 17:37

Ами има една приказка- "Направи добро- изяш л...о" [smilie5]
Автор: navy   
Дата:   20-11-07 17:40

Аз лично не стоплих какво искаш [smilie7]
Автор: ALBIREO   

Изчетох само първите 4 изречения...

Какво полезно виждаш в "Браво"?
Защо мислиш, че хората виждат нещо полезно в това да прочетат, че някой ти харесва снимката?

Полезен коментар е този, които дава информация, повече от това, че някой е харесал снимката ти.
Примерно - препоръки за композицията...
Автор: admin   

1. При маркирането на полезен коментар изписва "Сигурен ли сте, че желаете да маркирате този коментар като полезен от фотографска гледна точка.
2. Бутона за полезни коментари не ви е играчка да го натискате при всеки коментар. Това не е детска градина.
3. При въпросната снимка с котката бяхте натиснала бутона за всеки коментар - включително "супер", "браво" и т.н.
4. В сайта има ясни правила - спазвайте ги. Едно от тях е да не си правите многократни регистрации.
5. Ако имате въпроси към админите, задавайте ги на админския мейл.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена