Автор: rosinanta
Дата: 20-11-07 17:31
Добре сега.......Може ли да ми кажете за какво все пак са "Полезните коментари". Получавам лични съобщения, че ще бъда санкционирана, ако продължавам в този дух... Е, извинявайте за афектирания ми тон, но според мен коментар от рода на "Браво" е ПОЛЕЗЕН КОМЕНТАР.... Ако не е- то тогава забранете въобще да се пишат такива неща. Според мен е супер тъпо да слагаш нещо и да забраняваш да се ползва... От една седмица съм регистрирана тук и първо се омотах с някакви А и Б категории, после ми трият снимка, която вече има доста гласове.... На кому е нужно това не мога да разбера...На мен лично не ми пука за точки и категории, за мен е важно снимката да се е харесала дори и на един човек....От доста време качвам снимки във Фото- култа, където, ако искаш да си сложиш отметка за полезен коментар, никой не ти го забранява. Не мисля, че това е правилният начин да се доведе сайта до един професионален вид и стойността на снимките да бъде наистина висока. Аз смея да твърдя, че това е моя професия, хоби и живот. Но съм наистина в ядосана, не за друго, а заради една неуместна постъпка спрямо някой, който е гласувал доверие на този сайт.
Извинявам се, ако повтарям тема, но според мен това не е редно. Нека се напишат правила, да стоят на първа страница- веднага щом влезеш, за да му е ясно на човек какво според вас е редно да се прави.
Благодаря за отделеното внимание!
|
|