Автор: ivan_moskov
Дата: 16-08-07 02:28
Здравейте. Тъй като вече от 2 години и нещо съм потребител в този форум и следя неговото развитие искам да споделя моето мнение със всички които ме знаят и с тези които не ме знаят. Когато за първи път влезнах във форума си казах...а място в което мога да покажа фотографии си и да получа мнението на други фотографи...и така и сторих...започнах да качвам ...но доиде един момент в който фотографиите,които гледах започнаха да стават все по-добри и по-добри, започваха да ме провокират , да ме карат да се развивам да търся нови и нови ракурси и гледни точки...Такива Автори бяха за мен Колов, Аврамил , Керабо , Светалчо, Емсаго....и много други които не искам да ми се обидят, за това че не ги пиша...просто ще трябва да изпиша доста реда. След това дойде един момент в който се напълни със всякакви експерименти в областта на Компютърната обработка и "оригиналните и сюреалистични" хрумвания на някои автори.Претърпях този период...но от тогава с този форум нещо се случи...каточели падна и малкото ниво което имаше това прекрастно място.Започнаха да долитат мнения от сорта "влез във фото-култ, заеби го този форум".Мнения от които честно да ви кажа ми стана мъчно защото тук за първи път аз получих одобрение и похвали и критики за фотографиите си, не от мама или от тати ами от хора които дори не сум вийдал,което ми вдъхна доверие в самия себеси.Знам ,че за тези мигащи банерчета отгоре се получават доста пари , колкото повече потребители влизат но,За мен това място е повече от мигащи банерчета и злобни коментари.. АЗ ИМАМ ЕДНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ.НЕКА ДА ЗАПАЗИМ НИВОТО НА ФОТОГРАФИЯТА В ТОЗИ ФОРУМ ЗА !!!ФОТОГРАФИЯ!!!. НЕКА КОГАТО ВЛЕЗЕ НЯКОЙ ЛЮБИТЕЛ ДА ВИЖДА ПРОФЕСИОНАЛНА,КРАСИВА,ИЗТЪНЧЕНА ФОТОГРАФИЯ И НЕКА ДА БЪДЕ ПРОВОКИРАН ОТ НЕЯ КАКТО БЯХ АЗ!!! А НЕ ДА ВИЖДА ДВЕ ПЛЕСНАТИ ЦИЦИ ИЛИ НЕЩО КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ СНИМКА ЛИ Е...ИЛИ КАРТИНА...ИЛИ ОБЛОЖКА НА ТЕТРАДКА ПО МАТЕМАТИКА ЗА 2-ри КЛАС.И ДА СИ КАЗВА ..."ААААААА ТУКА ХАРЕСВАТ ИЗВРАТЕНЯЩИНА... ЗА ДА МЕ ЗАБЕЛЕЖАТ ДАЙ И АЗ ЩЕ СНИМАМ НЕКОИ ГЪЛЪБ И ЩЕ МУ СЛОЖА ОСТРИ ЗЪБИ..ТАКА СТО ПРОЦЕНТА ЩЕ ИМАМ ВИСОК РЕИТИНГ,И ША ВЛЕЗА В ТОП 100!!" ЗАПАЗЕТЕ ФОТОГРАФИЯТА ДРАГИ КОЛЕГИ! ИМА КАКВО ОЩЕ ДА СЕ СНИМА!!!
|
|